BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo / Källvägsområdet

Moravägen 8A

  • 6 rum och kök
  • 154 kvm
  • Såld
  • 3660
  • 12486
Värdera din bostad

Beskrivning

I attraktiva Saltsjö-Boo/Källvägsområdet ligger detta fantastiska hus där man bor i ett lugnt område och i ett stort hus om totalt 154 kvm. Fint ljusinsläpp och stora rymliga rum skapar en trivsam atmosfär. Bostaden har generösa sällskapsytor på båda våningsplanen. Bostaden disponeras idag med 3st stora sovrum som med enkla medel kan konverteras om till 4st sovrum. Här finns även praktiska och lyxiga ytor som den exklusiva och cylinderformade byggnaden med bastu på tomten, carport med stort förråd och 2st badrum med badkar och dusch. Härtill det magnifika uterummet och altanen runt huset som har både eftermiddags- och kvällssol som ligger i ett ogenerat läge. 

Trädgårdstomt – Skyddat läge
Här har man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och fint förstärkt dess karaktär med stensättningar och planteringar. Huset och carporten är genomtänkt placerat för att få så stor privat tomt som möjligt. 

Huset 
Vackert och gediget byggt Modulent hus från 1979. 

Entréplan – Socialt 
Väldisponerat kök där köksutrustningen består av en side-by-side kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt spisfläkt. Goda arbetsytor där man verkligen njuter av rummets rymd och ljusinsläpp. I direkt anslutning till köket ligger matplatsen och här finns utrymme för stora sällskap. Här har man en av utgångarna till terrassen. Köket och matplatsen har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Underbart vardagsrum med gott om plats för en rejäl soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Här finns generösa fönsterpartier som medför ljusinsläpp och utgång till det fantastiska och inglasade uterummet i ogenerat läge. Stor altan som sträcker sig längs med huset med eftermiddags och kvällssol. Ytan och disponering gör att man enkelt kan möblera med både matbord och lounge del. Här kan med fördel njuta av lugna, varma sommarkvällar. På våningsplanet finns ett rymligt sovrum som kan möbleras med såväl dubbelsäng, skrivbord och garderober. Välkomnande hall med goda förvaringsytor via en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen ligger även ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, kommod och wc. På detta våningsplan finns också huset tvättstuga och groventré som idag är inrett för klädförvaring, arbetsbänkar, diskho och en tvättmaskin. 

Övre plan - Sovrum och allrum
På övreplan finns ett stort rum för umgänge i soffa och tv. Perfekt när familjens barn har vänner över. På detta våningsplan finns två generösa sovrum där ena tidigare har varit avdelat till två mindre som med lätta medel kan återställas, se planskiss. På övre plan finns även goda förvaringsytor via en kattvind, vind och klädkammare. Bostadens stora badrum finns på detta våningsplan med ett vackert takfönster. Utrustat med wc, handfat och dusch. Finns dubbla golvbrunnar om man även vill ha ett badkar. 

Carport
Mycket bra och rymlig varport - praktiskt och bekvämt. Med ett stort förråd i ena ändan. 

Parkeringsplatser
Förutom carporten finns det plats för ytterligare två bilar.