BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Russinvägen 4

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 2474
  • 2881
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad och trivsam 2:a med fönster åt flera håll, burspråk, inglasad balkong och stort kök med matplats. Stambytt helkaklat badrum från 2010 med plats för tvättmaskin. Gott om förvaring i en klädkammare. Stabil förening med låg avgift. Två minuter till t-banan.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på hatthylla och i en klädkammare. Fina glasade partier in till kök och vardagsrum. Svart klinker och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr i fin utformning.

Vardagsrum
Trivsamt rum med burspråk och fönster åt flera väderstreck. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Holländsk parkett på golvet och vitmålade väggar.

Balkong
Inglasad och sydöstvänd balkong. Lättmöblerad tack vare den kvadratiska formen.

Kök
Rymligt kök med plats för många. Naturlig matdel för ca. sju personer. Charmigt originalkök med nytt kakel. Utrustat med kyl/frys, spis, diskmaskin och rostfri diskbänk. Nylagd snygg linoleummatta på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för dubbelsäng, sängbord och byrå. En stor garderob ingår. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum
Helkaklat och stambytt 2010 med fina materialval. Stora vita kakelplattor, grå klinker och fin fondvägg. Utrustat med dusch, WC, handdukstork, tvättställ med kommod och badrumsskåp med belysning. Förberett för tvättmaskin.

Förråd
Ett källarförråd ingår.