BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal

Tomtebobarnens gata 9

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 8853
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till detta topp fina ljusa boende i det expansiva Annedal! Här bor du i ett högt och fritt läge med optimal planlösning, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, stora fönsterpartier i två väderstreck, låg avgift och en väl tilltagen inglasad balkong.

Väl inne i lägenheten möts vi av en välkomnande entré med utmärkta förvaringsmöjligheter genom en ordentlig inbyggd garderob med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum med alla bekvämligheter som kan önskas såsom golvvärme, tvätt- och torkmaskin. Lägenheten har en luftig och inbjudande känsla, tack vare generösa sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner vi ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp samt önskad möblering. Två stora rogivande sovrum med förvaringsmöjligheter. Ett luftigt kök utrustat med bland annat kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll & diskho. Köket bjuder även på med härliga fönster som bidrar till ett behagligt ljusinsläpp.

En väl genomtänkt helhet som tillsammans med den inglasade balkongen, härliga sällskapsytor, fönsterpartierna i två vädersträck samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt boende.

Ett boende att längta hem till  - Varmt välkommen till visningen!

- Ytoptimerad trea
- Stor Inglasad balkong i fritt läge
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Nytt och fräscht
- Praktisk klädkammare
- Promenad avstånd till Sundbyberg med ett mecka av kommunikationer