BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - St Eriks

Grubbens Gata 7

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 2967
  • 9813
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint boende i skuldfri förening på mycket eftertraktad adress med optimal planlösning, generös takhöjd, ursprungsdetaljer och mysig balkong. Här bor du i vacker 20-tals fastighet på lugn enkelriktad gata ett stenkast från både Fridhemsplan, Kronobergsparken och Kungsholms Strands strandpromend.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer kombineras med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt och snickerier, genomgående välbevarade furugolv, spegeldörrar och spröjsade fönster.

Här finner du en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för förvaring, stort vardagsrum med goda sällskapsytor med perfekt utrymme för större matbord. I anslutning till vardagsrummet  finns köket som erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Rogivande sovrum som båda har fönster mot lugn och mysig innergård. Ett av sovrummen har utgång till en härlig balkong. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter med bland annat stor klädkammare och inbyggda garderober.

Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden.

Stabil och skuldfri förening med mycket god ekonomi.

Lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


- Bästa adress på Kungsholmen
- Vacker 20-tals fastighet
- Skuldfri förening
- Mysig balkong
- Generös takhöjd
- Tidstypiska detaljer
- Rogivande sovrum
- Bra förvaringsmöjligheter
- Lugn gata
- Stenkast från Fridhemsplan, Kronobergsparken och Kungsholms Strand
- Utmärka kommunikationer runt hörnet