BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Hälsingegatan 17, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 3920
  • 3894
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende i en mycket välskött sekelskiftesfastighet anno 1907. Lägenheten har optimal planlösning och väl tilltagen takhöjd om ca 3,3m samt terrass-liknande balkong i med sol från 11 på morgonen till 21 på kvällen sommartid på en av Vasastans bästa adresser!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp.

Vardagsrummet är rymligt med goda sällskapsytor och ordentligt med plats för matbord intill köket som är i absoluta toppskick med marmorskivor och italiensk kvalitetsugn från Bertazzoni. En magisk balkong om ca 6kvm högst upp med fri utsikt in mot gården och över takåsarna. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch och tvättmaskin. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och mycket låg belåning.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

 

 - Drömboende

- Toppfin och ljus

- Generös takhöjd om ca 3,3m

- Optimal planlösning

- Solig balkong i syd/sydvästligt läge

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra nyrenoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött sekelskiftesfastighet anno 1907

- Stabil Brf med mycket låg belåning