BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede Gård

Lindevägen 40

  • 2.5 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 4017
  • 3243
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo smått och lev stort i områdets kanske bästa 2,5:a. Här finns plats för allt livets goda. Här får ni perfekt planerade kvadratmetrar och känslan är mycket större än de 63 kvm som står angivet. Kom hit och upplev, du kommer att bli förvånad! Mycket välplanerad med samma funktioner som du har i en trea. Jag skulle till och med säga att du har mer förvaring här. Denna charmiga lägenhet ligger lugnt och skönt belägen och dessutom på en av de mest eftertraktade adresserna i Enskede Gård.

Lägenheten är i mycket gott skick, det är bara att packa upp flyttkartongerna och börja leva. Tidigare var det en öppning mellan köket och vardagsrummet som nuvarande ägare satte igen för att kunna skapa en trea. En vägg sattes även upp i vardagsrummet och resultatet blev riktigt bra, det är som gjort för den lilla familjen. Det stora sovrummet ligger lugnt och väl avskilt från de sociala delarna av lägenheten och är mycket väldisponerat med bra förvaring i en rymlig klädkammare. Det mindre sovrummet ligger innanför vardagsrummet och rymmer en barnsäng och lite leksaker. Från detta rum når du även lägenhetens mysiga balkong som blir ett extrarum under sommarhalvåret!

Detta är en av få föreningar som kan stoltsera med en underbar bullerby-miljö. Här finns plats för blomstrande planteringar, grönskande gräsmatta, lekande barn, grillmiddagar och avkopplande soldyrkare. En centralt belägen möbelgrupp med tillhörande grill skapar skön känsla och inbjuder till samvaro. Till lägenheten hör två rymliga förråd (ett om ca 10 kvm och ett om ca 3 kvm). I samma plan finns en lättbokad och välutrustad tvättstuga. Tvärs emot lägenheten ligger föreningens gym. Det finns också en övernattningslägenhet som får nyttjas av de boende.

Här bor du i attraktiva och lugna kvarter, ett stenkast från T-banan Enskede Gård, grön linje. Varmt välkomna på visning!