BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Olovslund

Drakstigen 7

  • 7 rum och kök
  • 140 kvm
  • Såld
  • 13850
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk och charmig villa i eftertraktade Olovslund i Bromma. Här bor du i en ostörd och mysig villamiljö med närhet till natur, parker, skolor, bra kommunikationer och vatten.

Fastigheten innehas med äganderätt och har en härlig natur-och trädgårdstomt som angränsar till allmänning. På baksidan av huset finns en välbyggd bod med gott om utrymme för önskad förvaring samt en stor altan som ligger i ett härligt läge med goda solmöjligheter under stora delar av dagen. På framsidan av huset finns en stor uppfart som avslutas men ett rymligt garage.

På entréplanet ligger en välkomnande hall med plats för avhängning med anslutning till wc, rymligt kök som erbjuder bra förvaring, arbetsytor och en självklar plats för ett större matbord samt utgång till altan. Vidare finns ett stort vardagsrum för större sällskap med en härlig braskamin. Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning mot köket som kan disponeras som matrum. I källaren finner du en gillestuga, stort badrum, förråd, wc, ett rum som kan disponeras som sovrum samt pannrum. Här finns självklart flera möjligheter att skapa såväl fler sovrum, tv-rum, bastu/spaavdelning eller vad man nu önskar sig.  

På översta plan finner man en tre ordentliga sovrum, ett stort badrum med dusch och badkar, ingång till vind samt en härlig yta för önskad användning.

Varmt välkommen på visning!


- Fantastisk villa i ett härligt område
- Stora fönsterpartier för fantastisk ljusinsläpp
- Lummig och mysig tomt
- Altan i härligt solläge
- Eftertraktat villaområde
- Utmärkta kommunikationer via buss och tunnelbanans gröna linje
- Braskamin
- Nära skolor, parker, vatten och natur