BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nedre Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 9, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 3802
  • 3804
Värdera din bostad

Beskrivning

I vacker fastighet från 1929 på lugna delen av Sankt Eriksgatan finns detta hem med alla rätt. Lägenheten är ovanligt bra disponerad och i mycket gott skick. Ljus färgsättning, högt till tak och generöst ljusinsläpp ger en känsla av ljus och rymd. Marbodalkök i vitt med full utrustning och matplats för 4–6 personer. Sovrum med walk-in-closet och plats för dubbelsäng och arbetsplats. Helkaklat badrum med dusch.

Välskött förening med god ekonomi.

Oslagbart läge med både lugn, vatten och grönska, och knutpunkten Fridhemsplan runt hörnet. Ett kvarter från Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Rikt utbud av mataffärer, restauranger och fik, shopping samt all tänkbar service.

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet på hatthylla i original.

KÖK & VARDAGSRUM
Socialt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Väggarna är målade i vitt med lätt brytning. Nyslipat golv och lackat med vitt pigment.

Superfint och praktiskt Marbodalkök med luckor, bänkskiva och kakel i vitt. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt helintegrerad kyl/frys. Alla vitvaror är från Siemens. Invid köket finns en matplats för 4–6 personer.

I vardagsrumsdelen finns gott om plats för en stor soffa och annat vardagsrumsmöblemang.

SOVRUM
Smart disponerat sovrum med gott om yta. Väggar målade i vitt med lätt brytning och tapetserad fondvägg. Fiskbensparkett i ek.

Walk-in-closet med rejält med förvaringsutrymme. Ytan vid det spröjsade fönstret används idag som läshörna men kan lika gärna rymma en arbetsplats.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och vitt klinkergolv. WC, handdukstork, dusch samt tvättställ med kommod och spegelskåp från INR.

FÖRRÅD
Källarförråd om cirka 3 kvm.