BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan/Midsommarkransen

Bäckvägen 103, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3063
  • 4667
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna totalrenoverade lägenhet om ca 45 kvm med exklusiv interiörer vid populära Telefonplan/Hägerstensåsen. En välplanerad planlösning med genomgående fräscha ytskikt samt stora fönster i två väderstreck som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Här finner ni en lägenhet med en blandning av stilrena materialval så som Carerra marmor samt fiskbensparkett. Badrummet stambyttes 2016.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med en harmonisk utsikt mot grönskande Telefonplan. Här finner ni fina originaldetaljer såsom fina fönster samt ett vackert massivt hårdvaxoljat fiskbensgolv med fris. I rummet finns det gott om plats för soffgrupp och samt arbetsplats om så önskas.

Ett socialt och stilrent kök med mörkbeige köksluckor samt ett matchande vackert blå/grönt kakel ovan. Köket är inrett med modern infälld belysning i väggskåpen ovanför diskbänk kakel samt handtag från Byggfabriken. Invid fönstret finns det gott om plats för stort matbord för ca 6-8 personer. Köket har goda förvaringsmöjligheter samt bra avställningsyta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin allt från 2018.

Lägenhetens sovrum är ljust och luftigt med plats för dubbelsäng. Även här finner ni det fina fiskbensparketten. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare två inbyggda garderober med överskåp.

Badrummet är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och matchande Carrera marmorgolv. Badrummet genomgick ett stambyte 2016. Utrustningen består av en toalett, handfat med matchande spegelskåp, handdukstork, badkar samt ett fint fönster som släpper in rikligt med ljus.

Bra hall med vita väggar även här finner ni det fina Carrera marmor som ger hallen en lyxig känsla. Bra med förvaringsutrymme i form av en inbyggd garderob med överskåp. Hallen leder till er till samtliga rum i bostaden.

Varmt välkomna på visning!