BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Nedre Kungsholmen

Garvargatan 7, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 2803
  • 3653
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett av Nedre Kungsholmens bästa lägen finner ni denna välplanerade 2a med stor balkong mot gården på lugna och centrala Garvargatan 7 ett stenkast från Norr Mälarstrands vatten och fina promenadstråk. Lägenheten kännetecknas av ljusa ytskikt i form av välbevarad fiskbensparkett samt ett modernt kök med samtliga vitvaror.

Här får ni även ett stambytt helkaklat badrum och separat wc. Stora fönsterpartier som skänker goda ljusinsläpp i hela lägenheten som har en insynsfri utsikt mot innergården. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp. Fantastiska parade spegeldörrar från original öppnar upp mot det mysiga och rofyllda sovrummet vilket inrymmer både dubbelsäng och garderobslösning.

Kliv ut på den rymliga balkongen som vetter mot en lugn innergård får ni här lite skön eftermiddagssol från lunch och möjligheten att möblera upp ytan med loungemöbler. I övrigt en väldisponerad och tyst lägenhet med gott om förvaringslösningar i inbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om ca 4-5 kvm.

Här finns all bekvämlighet i en väl underhållen fastighet med stor grönskande innergård med sittgrupper och grill om sommaren, tvättstuga och garage i fastigheten. Bo i en stabil förening med alla renoveringar gjorda och en låg belåningsgrad om endast ca 1800 kr / kvm. Här bor ni på en attraktiv adress invid restaurangtäta Kungsholmstorg  med sina utmärkta kommunikationer.

En oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen på enkelrikta gata. Här bor man med närhet till både Norr Mälarstrand, goda kommunikationer med t-bana i direkt närhet (Rådhuset blå linje), mysiga promenadstråk längs vattnet och city på promenadavstånd vilket tar endast ca 10 minuter.

- Välplanerad 2a med toppenläge på Nedre Kungsholmen!
- Stor balkong med lite eftermiddagssol och tyst insynsfritt läge mot gården
- Moderant renoverat kök med samtliga vitvaror och ett stambytt helkaklat badrum och separat wc i ljusa färger
- Stort luftigt vardagsrum med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober
- Stabil förening med låg belåningsgrad om ca 1800 kr / kvm och eget garage i fastigheten
- Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av T-bana Rådhuset (blå linje) i direkt närhet