BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede gård

Palmfeltsvägen 47

  • 1.5
  • 47 kvm
  • Såld
  • 3230
  • 2477
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen charmiga 1,5a med en fin layout som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Här möts man av ett modernt kök och badrum, ett rum med bibehållen funkischarm, härliga trägolv och närhet till t-bana utanför porten. Lägenheten har en suverän alkov var säng smälter in perfekt, vill man skulle en avgränsande hylla, draperi eller kanske en vägg enkelt förvandla bostaden till en utmärkt 2a - goda möjligheter med andra ord verkligen anpassa sitt boende efter din eget drömboende. Ett påkostat badrum från 2010 i absolut toppskick, ett kök med god plats för matbord och socialt häng. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Modernt med härlig karaktär och charm!

RUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. En suverän alkov var sängen smidigt placeras, dela av alkoven mot övriga delar av rummet och bostaden har funktionen av en utmärkt 2a. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Ljusa trägolv vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum från 2010 med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch.

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var charm och funktionaliteten verkligen går hand i hand - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

HALL / ARBETSRUM
En riktigt generös hall med goda avhängningsmöjligheter och även inbyggda garderober. Finns plats för skrivbord och annat möblemang om så önskas. Mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av inbyggda garderober. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.