BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brobyggarvägen 3

  • 1000 kvm
  • 2.895.000 kr Utgångspris
  • 2967
  • 4142
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklaren för exklusiv visning! Magisk tomt med natur som närmsta granne. Här kan du bo helt ostört och insynsskyddat med fågelkvitter runt hörnet. En perfekt möjlighet att bygga precis så som du vill! Kan det vara din drömtomt?

 

 

 

- Naturnära läge
- Vackert
- Magiskt område
- All tänkbar service och kommunikation
- Närhet till skola & dagis
- Snabbt tillträde möjligt
- Drömläge
- Chansen till något alldeles eget
- Din drömtomt

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Friköpt - Tomt.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.895.000 kr Utgångspris.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Områdesbeskrivning

 

Välkommen till ett lugnt och barnvänligt område med gott om rekreation för hela familjen! Nära till skog och natur med bär och svampmarker, elljusspår och badmöjligheter i Långsjön och sjön Gömmaren samt Gömmarskogen med härlig och populär badplats Källsjö. På vägen dit ligger Källbrinks IP med tennisbanor, friidrottsanläggning mm.

Flemingsberg är ett expansivt område i Huddinge kommun. Här byggs nya bostäder, företag, affärer, forsknings- och utbildningscentra. I området finns Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Flemingsbergs station med pendeltåg och SJ-tåg samt Södertörns Högskola.

Till Stockholm City tar det ca 18 min med pendeltåget. Vidare finns flertalet idrottsanläggningar, skolor samt ett upprustat fräscht centrum med bl a vårdcentral, bibliotek, IT-gymnasium, samt ett 15-tal affärer.

På några få minuter med bil når man Kungens Kurva som är ett av Europas största handelsområden med bl.a. IKEA, Heron City och flera stormarknader. SKHLM, Skärholmens Centrum är ett fräscht inomhuscentrum med ett stort utbud både av butiker, restauranger och caféer.