BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norsborg- Eriksberg - Botkyrka

Kyrkbyn 31

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 2.100.000 kr / Såld

Beskrivning

Ett obeskrivligt lugn ramar in detta underbara gavelhus! Kliv in genom den charmiga entrén och säg hej till ditt nya hem! För det måste anses som ovanligt att kunna skryta med ett välskött parhus i två plan, där de sociala ytorna är på entréplan och på övre plan ligger rymliga sovrum.

Vacker braskamin för extra mysfaktor. Egna frukt och bärträd i din trädgård. Fri utsikt och gavelläge! På Kyrkbyn nummer 31 ligger detta ovanligt smakfulla hem med luftiga och ljusa kvadrat. Att promenera runt här inger en känsla av lugn och harmoni sitt centrala läge till trots. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden. Låg månadsavgift där även p-plats samt förråd ingår.

Hallen är välkomnande, och redan när man stiger in genom ytterdörren möts man av det stora ljusinsläppet från vardagsrummet samt köksfönstren.

Direkt till vänster ligger det oerhört stilsäkra köket. Man har optimerat både förvaringen och arbetsytan. Den maskinella utrustningen består av en häll med översittande fläkt, en varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Invid fönstret möblerar du enkelt med ett matbord som rymmer 4 - 6 personer.

Till höger ligger ett komplett badrum. Badrummet är lagom stort och smart planerat med wc och dusch. Här finns en kommod, handfat av porslin och en översittande spegel med spotlights och skåp. I golvet finns underliggande värmeslingor vilket gör det extra skönt att gå på vintertid. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring.

Vi går in och kikar in i vardagsrummet. Själva vardagsrummet är rektangulärt till utformningen med ett stort fönsterparti på den bortre väggen. Rummet är med andra ord lätt att inreda med de möbler man önskar. Fönsterpartiet som tar upp stora delar av väggen ligger med vy över den lummiga grönskan utanför och ingen insyn. Magiskt ljusinsläpp, utgång till tomten och den underbara altanen där man kan duka upp till härliga grillmiddagar under sommarhalvåret, ljusa väggar och vackert parkettgolv samt ett helt insynsskyddat läge som på sommaren bjuder på en härlig grönska utanför fönstret - det är vad jag kallar ett hem för den kräsne. Om sommaren står dörren till altanen för det mesta öppna och gränsen mellan ute och inne suddas effektivt ut. Fantastisk braskamin som ger både mysfaktor och värme under vinterhalvåret. Golvvärme på hela nedre planet.

En bred trappa leder dig till övre plan. Väl häruppe finns ett stort sovrum som enkelt kan göras om till två vid.
Rummet är stort nog för att rymma en rejäl säng samt arbets- eller läshörna för den som önskar. Härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier fritt från insyn. Förvaringsmöjligheter i flera garderober samt en klädkammare som även detta kan göras om till sovrum. Element på övervåningen.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sara Wennertorp 0733-464649.