BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 53 B, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 5.600.000 kr / Såld

Beskrivning

Ljus genomgående lägenhet högt belägen med vidsträckta vyer. Du ser Globen åt ena hållet och Sofia kyrka på Södermalm åt det andra. En 8m lång balkong ut mot den spektakulära innergården. Takhöjden är drygt 2,80 cm!

Ljus och inbjudande hall där du direkt får en överblick över lägenheten. Hallen har gott om plats för förvaring av ytterkläder.
Lyxigt badrum där många snygga inredningsdetaljer kombinerats på ett smakfullt sätt. Badrummet är stort till ytan och utmärkt planerat vilket gör att det fungerar för flera samtidigt. För din bekvämlighet finns både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet bjuder på en generös kommod med goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande spegel. Där finns även handduksstork, helfigurspegel, duschvägg i glas, golvvärme och handdukstork. Här trivs man!

Luftigt vardagsrum med trevliga sällskapsytor där man gärna umgås med familj och vänner. Här står ljus och rymd i fokus tack vare stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och trivsam utsikt. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och tillhörande mediamöbel.

Exklusivt och smakfullt kök som tack vare den öppna planlösningen rymmer många nära och kära. Köket bjuder på fina materialval och detaljer såsom påkostad bänkskiva och stänkskydd av sten, underlimmad diskho och väggskåp i en ljus grå ton. Köket är från Kvänum och vitvarorna är från Siemens: helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys. Intill köket finns en naturlig matplats där du med fördel kan duka upp middagen för många sittande gäster fortfarande med den luftiga känslan. Från matplatsen når du den fantastiska terrassliknande balkongen med himmel som närmaste granne. Balkongen är en mysig plats att spendera tid på från tidig vår till sen höst. Här har du gott om plats för både loungemöbler och cafébord. Här ges även goda förutsättningar för odling och växtlighet.

Det stora sovrummet är rogivande och vetter mot föreningens magiska innergård. Här finns plats för både dubbelsäng och generösa förvaringsmöjligheter. Platsbyggd garderobsvägg också den från Kvänum.

Det andra sovrummet är trivsamt och rymmer dubbelsäng och tillhörande möbler.

Brf Linjefarten 1 är en välskött förening som äger marken och har god ekonomi där både tv- och bredband 100 MB ingår i månadsavgiften. Föreningen har bland annat tillgång till ett välutrustat gym med torr- och ångbastu och i kvarterets Spa kan du, mot en kostnad, få diverse behandlingar. Som boende här är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen egen biograf. Det finns också ett aktivitetsrum. Garagemöjlighet finns som nås med hiss från lägenheten.
Ett rymligt källarförråd ingår.

I fastighetens gatuplan finns både frisör och den välkända yogastudion Yogayama, där man kan köpa medlemskap.

Som boende i Hammarby Sjöstad har du närhet till den mysiga småbåtshamnen med flera populära restauranger som bland annat Göteborg och Carnegie. Här finns också flera mysiga bagerier och gym. Från Luma bryggan kan du välja att ta båt in till stan och närheten till Södermalms puls är slående nära, antingen tar du en promenad över Skanstullsbron eller gratisfärjorna Lisen och Lotten som går med tät trafik mellan Luma - Henriksdalshamnen - Barnängen. I huset intill hittar du en välsorterad ICA-butik. Inom en kort promenad når du Hammarbybacken och Nacka-reservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Fin, välgjord och påkostad innergård som passar både vuxna och små.