BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Palandergatan 51, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 3696
  • 3742
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2a i genomgående fint skick högst upp (vån 3 av 3) med mycket charm! Stor solig balkong i sydvästläge mot grönskande gård. Stilrent renoverat kök med samtliga vitvaror. Genomgående nylagda trägolv och ljusa väggar. Stambytt och helkaklat badrum med vikbar duschvägg. Med perfekt planlösning som passar både paret och singeln med högt ställda krav och gott om förvaringsmöjligheter, till ett centralt läge med endast 100 meter till tunnelbanan. Med cykel tar det inte mer än 5 minuter att ta sig till Södermalm.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du fina ytskikt, vackra golv samt stora fönsterpartier från två håll som ger härligt ljusinsläpp. Rofyllt och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I lägenheten finns även gott om inbyggda förvaringslösningar i stor klädkammare. Luftigt vardagsrum där det finns gott om sällskapsytor. Kliv ut på den härliga balkongen i fritt och naturskönt läge med sol stora delar av dagen. 

Köket är renoverat med vita skåpsluckor och fina vitvaror. Platsbyggd matplats för 4 personer. Här finns gott om arbetsytor samt skåpsförvaring. Möjlighet att öppna upp väggen mellan kök och matrum för att skapa en öppen planlösning. Vitvaror i form av helintegrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys och inbyggnadsugn, micro samt gashäll. Ni får dessutom ett fräscht och helkaklat badrum i ljusa färger med både vikbara duschväggar, vädringsfönster som bidrar till ljusinsläpp och utrymme för tvättmaskin. Hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring samt förråd som tillhör.

Både närhet till t-bana och grönområden i populära och natursköna Hammarbyhöjden. Välskött fastighet i stabil bostadsrättsförening med trevlig grönskande gård.

- Underbar ljus och välplanerad med balkong i fritt sydvästläge!
- Genomgående vackra trägolv  och ljusa väggar
- Lugnt läge i populärt område högst upp i huset utan insyn
- Genomgående lägenhet med härligt ljusflöde från två håll
- Sovrum med plats för dubbelsäng och rymlig klädkammare
- Renoverat kök med samtliga vitvaror och matplats för 4 personer
- Stambytt och helkaklat badrum med duschväggar och utrymme för tvättmaskin
- Trevlig förening med välskött fastighet och grönskande gård
- Närhet till vackra Nackareservatet och grönska direkt utanför porten
- Tunnelbana endast 100 meter bort (Skärmarbrink) och 5 min med cykel till Södermalm