BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm / Nedre Gärdet

Erik Dahlbergsgatan 35, 1,5tr

  • 2 rum och kök
  • 34.5 kvm
  • Såld
  • 3720
  • 3130
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga och synnerligen välplanerade 2a med härlig balkong och närhet till Tessinparken! Totalrenoverad med en genomgående sober känsla och fokus på fina detaljer och smarta lösningar - välkommen att flytta in i din nya drömlägenhet! Perfekt planerad och yteffektiv, som passar både för singeln och paret.

Här bor du i en charmig lägenhet i fastighet från 1935 med ett av Nedre Gärdets trevligaste lägen med direkt närhet till både grönområden vid Djurgården och stadspuls ett stenkast bort nere vid Östermalmstorg och Stureplan. Stor och solid äkta brf med god ekonomi och låg avgift!

Redan när du kliver in i lägenheten känner du att det här är något extra utöver det vanliga! Välkomnande hall med gott om avhängning samt förvaring i inbyggda garderober. Behaglig beslysning med armatur från Flos. Lägenheten har genomgående och omsorgsfullt renoverats till sitt absoluta toppskick de senaste åren med stilrena och exklusiva materialval såsom diskho i exklusiv mässing från Alveus, blandare från Tapwell samt infällda mässingsbeslag. Här har ni även samtlig komfort i helintegrerade vitvaror.

Totalrenoverat badrum med hexagonformad carraramarmor på golvet med skön golvvärme. Badrummet har även spegel med lampor från Flos, blandare från Dornbracht och takdusch från Tapwell. Det finns även en handdukstork. 

Lägenhetens ljusa ytskikt med ekgolv och ljusgrå/blå väggar i kombination med tidstypiska detaljer såsom charmiga fönsterbeslag ger en fin och inbjudande atmosfär. Lägenheten är omgiven av grönska och har ett insynsfritt läge mot omgivningarna. Kliv ut på den härliga möblerbara balkongen med sitt rofyllda och grönskande läge med sol stora delar av eftermiddagen. Stora fönsterpartier med originalbeslag finns kvar och skänker ett fantastiskt ljusinsläpp till samtliga rum

Smakfullt renoverat och platsbyggt sovrum som inrymmer dubbelsäng. Mycket goda förvaringsmöjligheter finner ni i inbyggd garderobslösning, platsbyggda bokhyllor och gott om smart förvaring som spar utrymme. Stort fönsterparti som släpper in gott om ljus att vakna upp till. Mysig heltäckningsmatta som ger rummet hotellkänsla!

Grönskande Erik Dahlbergsgatan har ett ultimat såväl som lugnt läge på Nedre Gärdet. Härifrån cyklar eller promenerar du ner till Stureplan på 5 minuter. Populärt område med närhet till Östermalms och Stureplans utbud av restauranger, shopping och nöjen såväl som Gärdets och Djurgårdens naturområden och grönska med möjlighet till rekreation. Mycket goda kommunikationer i form av Karlaplans tunnelbana i direkt närhet samt flera innerstadsbussar som trafikerar i området.

Välkommen på visningarna av denna trivsamma och inflyttningsklara pärla!

- Totalrenoverad drömlägenhet med balkong i absolut toppskick - inflyttningsklar!
- Stilrent kök med exklusiva materialval och utrustad med komplett maskinpark
- Genomtänkt planlösning med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus
- Totalrenoverat lyxigt helkaklat badrum med hexagonformad Carraramarmor, golvvärme och takdusch
- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter genomgående
- Stor och stabil Brf med extremt god ekonomi och samtliga större renoveringar genomförda