BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge

Nyängsvägen 11 2tr

  • 4.5 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 10854
  • 394
  • 6935
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Kanske Tullinges bästa 4a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern och riktigt fin lägenhet som varsamt renoverats till en bostad i absolut toppskick. En utmärkt planlösning för ett socialt umgänge och med en god balans mellan de olika delarna. Ett påkostat elegant kök, modernt fint badrum i absolut toppskick, samt fina golv genomgående - verkligen en lägenhet i harmoni! Stor balkong med utgång från både kök och vardagsrum. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp. Om man önskar ta ner vägg har du ett verkligen generöst vardagsrum med utgång till balkongen. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och golv, påkostat och verkligen sober inredning - modernt och lyxigt helt enkelt!. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en badkar. I badrummet finns utmärkt plats för tvättmaskin och torktumlare. Toppklass! (tvättmaskin & torktumlare ingår ej)

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Ett modernt och eleganat kök med plats för kockens färdigheter. Fullhöjd kyl/frys, infälld kaffemaskin, induktionshäll, diskmaskin & fläkt från 2019, värmegolv. Utmärkt förvaring hela vägen upp till tak - genomtänkt och väl utnyttjat. Matplats med även utgång till balkongen. Möjlighet finns att öppna upp mot sovrummet för en större matplats. 

SOVRUM 1, 2, 3, 4
Rofyllda sovrum utan insyn. Två generösare masterbedrooms med utmärkt plats för dubbellsäng och med bra förvaring i infällda garderober. Två något mindre sovrum.  Ekparkett i samtliga rummen och målade väggar. 

HALL
Välkomnande hall, förvaring i klädkammare.  

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.