BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Blekegatan 3, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 5414
  • 4647
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett sjönära läge hittar ni denna totalrenoverade, högt belägna 4:a med himmelen som tak. Tack vare föreningens starka ekonomi kommer månadsavgiften sänkas med 8 % från och med i Juli. Nya avgiften kommer bli 4 024 kr. Attraktiv och barnvänlig lägenhet på Liljeholmskajen med två rymliga balkonger med både för- och eftermiddagssol. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Garage finns i huset!

Lägenhet är mycket välplanerad och erbjuder rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen.

Ett modernt och fulltutrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Bra avställningsyta tack vare en praktisk kökslösning som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, ugn, fläktkåpa, diskmaskin, vinkyl samt integrerad micro.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Det finns gott om plats för matbord till ca 6-8 personer. Från vardagsrummet når ni ut till den högt belägna balkongen, en av två balkonger som lägenheten har att erbjuda. Denna har behaglig eftermiddagssol och under sommartid blir balkongen som ett extra rum, här har man möjligheten att grilla, det ryms både bord, sittgrupp och mycket mer än så.

Lägenheten har tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare garderober. Det andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen. Det installerades in en ny säkerhetsdörr 2017. Invid hallen finner ni badrummet som renoverades 2018. Badrummet är mycket stilrent inrett med vita helkaklade väggar och mörkt klinkergolv samt spotlights i tak. Utrustningen består av vägghängd toalett, kommod med matchande stor spegel, handdukstork, dusch med glasdörrar och en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring både ovan och under.

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och dagis. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 6 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.

Varmt välkomna på visning!