BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Karaffgatan 5, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 4443
  • 3493
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade och trivsamma 2:a om ca 54 kvm i ett eftertraktat läge i Liljeholmskajen med nära till såväl tunnelbana som tvärbana. Med en rymlig och härlig balkong i soligt läge med oslagbar utsikt över Mälaren samt Sjövikstorget är denna lägenhet något utöver det vanliga! Här kan ni njuta av en fantastisk sjöutsikt. Lägenheten är optimalt planerad med stilrena och moderna materialval samt ekparkett golv i alla rum. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger endast ett par minuter från lägenheten.

Det första ni möts av i lägenheten är de generösa fönsterpartierna i vardagsrummet med utsikt mot vattnet/torget. Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket präglas av ett modernt och smakfullt utrustat kök med ett fint turkost kakel. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Mellan kök och vardagsrum finns det gott om plats för matbord för ca 6 personer. Vardagsrummet kännetecknas av generösa fönster med fantastisk utsikt över vattnet. Från vardagsrummet finner ni utgång till den rymliga balkongen i härligt sydostläge med magisk utsikt över Mälaren. Här går det att avnjuta en solig morgonkaffe eller varför inte en middag?

I det ljusa sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt fåtölj.

Badrummet är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och matchande ljusgrått klinkergolv. Utrustningen består av en toalett, handfat med matchande spegelskåp, dusch med glasdörrar samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.

Lägenheten har en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt bra med förvaring tack vare två garderober. Det finns även gott om plats för kontorsyta. Invid hallen finner ni även den rymliga klädkammaren.

Goda kommunikationer med såväl tunnelbana (Liljeholmen) som tvärbana (Årstadal) bara några minuters promenad bort.  

Varmt välkomna på denna visning! Ett inflyttningsklart boende att trivas i från dag ett!