BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fullersta - Huddinge

Rosenhillsvägen 2B

  • 8 rum och kök
  • 172 kvm
  • Såld
  • 18170
Värdera din bostad

Beskrivning

Intresserad? Vänligen gör intresseanmälan på hemsidan.

Magiskt och ombonat hem för den stora familjen med en totalyta på nästan 280kvm. Trädgården är väl omhändertagen av flinka gröna fingrar som har skapat en magisk plats. Tomten har utnyttjats på bästa möjliga sätt. Flertalet platser i olika lägen för att kunna utnyttja solens alla timmar. Skulle det vara kallt och regna så finns även ett mysigt lusthus att sitta i. Poolen, den vedeldade badtunnan och uteduschen har använts flitigt av dagens ägare. På altanen finns även en Tippi att elda i när sensommarkvällarna blir svalare eller om man blir sugen på att grilla en korv eller två.

Huset har varit i famljens ägo sen bygget 1968 och har den under åren optimerats för att skapa ett trivsamt och varmt hem. De stora ytorna ger stora möjligheter att skapa ett hus med inte mindre än 6-7 sovrum, allrum, kök och vardagsrum. I källaren finns bra biytor med gott om förvaringsutrymmen samt dubbelgarage med verkstadsdel.

Ett stort, varmt och trevligt hus att längta hem till. Välkommen på visning!

Huset är besiktigat av Anticimex. Protokoll mailas till föranmälda spekulanter.

Entréplan

Hall
Hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen nås även en rymlig klädkammare. Perfekt för förvaring av ytterkläder och skor.

Kök & vardagsrum
Stort trevligt kök med matplats för 8-10 personer. Fullutrustat kök med spishäll inbyggnadsugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys och ett rymligt skafferi. Köket, vardagsrummet och matrummet är i semiöppen planlösningen. Den öppna planlösningen, de flertalet stora fönstren med rikligt med ljusinsläpp ger en härlig känsla av ljus och rymd.

Den stora öppna ytan är perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet nås hemmets underbara prunkande trädgård.

Trädgård med stort T
Trädgården har under 50 år förfinas och utvecklats till en prunkande oas. En oas som man aldrig vill lämna. Växtligheten och disponeringen är som tagen från en söderhavsö. Den trädäckade altanen i kombination med vackra stensättningar och grönskan ger en härlig känsla. För den som är varm finns en pool att svalka sig i. För den frusna finns den vedeldade badtunnan att värma sig i. När mörkret faller om sommaren och kylan kryper på kan sällskapet dra sig tillbaka in i lusthuset och fortsätta festen.

En drömträdgård att trivas i och aldrig vilja lämna.

Sovrum x 3
På entréplan finns tre sovrum. Alla rum har rikligt med klädförvaring i fasta garderober. Sovrummet längst in är det största av de tre. Två stora fönster ger ett härligt ljus från trädgården

Badrum
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar med grå inslag och grått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med wc, tvättställ med kommod och spegel samt dusch med frostade duschväggar. Badrummet renoverades 1999.

Övervåning

Övervåningen är idag en stor yta och ett badrum. Möjligheternas rum kan förbli en stor rymlig yta eller så kan det delas upp i flertalet sovrum och allrum. Se alternativ planlösning. 

Badrum
Stort takfönstrer släpper in rikligt med ljus i det trevliga badrummet som färdigställdes 2010. Helkaklade vita väggar och på golvet ligger en snygg svart klinker med vatteburen golvvärme. Hörnbadkaret är inkaklat med fin svart mosaik. Förutom hörnbadkaret finns även wc, tvättställ med rymlig kommod och en stor dusch. I samband badrummet finns en bastu stor nog för hela familjen.

Källarplan

Biytor är underskattade. I källarplanet finns bra och stora förvaringsytor. Här finns två stora förråd, matkällare, dubbelgarage med verkstadsdel i vinkel och pannrum med flera uppvärmningsmöjigheter. I källarplan finns även hemmets stora tvättstuga.

Parkering
I huset finns ett dubbelgarage och på tomten parkeringsmöjligheter för minst 2 till tre bilar.

Skola och omsorg
Flertalet skolor och förskolor i närheten. För mer information gå in på kommunens egen hemsida: karta.huddinge.se

 

 Säljarens egen berättelse

Vårt hus har betytt oerhört mycket för vår familj. Vi har bott här sedan 1981 och våra barn föddes i huset 85/ 89.
Innan dess bodde min mans föräldrar här. Huset byggdes av hans pappa. Det är ett levande hus där allt har gjorts med tanken att man skall umgås, ha det bekvämt och ombonat.

Tomten är inte så stor så vi har satsat vår energi på göra vår altan till ett unikt ställe att vara på. Många trevlig fester och goda middagar avnjutits här. Från april till oktober tar jag ett morgondopp i poolen, sedan en dusch i utomhusduschen och avnjuter en kopp kaffe där morgonsolen landar eller i lusthuset – en underbar början på dagen.

Nu är det dags för oss att flytta och släppa in en ny ägare med nya drömmar. Vi hoppas att en ny ägare njuter lika mycket av vårt hus som vi har gjort.

Välkomna!

Marie o Lasse