BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökmossen

Tångvägen 44, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 3324
  • 3361
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Hökmossens bästa lägenhet som nu är till salu! En stilren, renoverad och insynsskyddad 3: a högt upp i huset med balkong i soligt läge.

Vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus och skapar en god atmosfär. Här finns det plats för en rejäl soffa, tv-möbel och även en matplats för 4–6 personer om så önskas. Genom vardagsrummet kommer man ut på den härliga balkongen som vetter mot sydost och ger sol nästan hela dagen. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Lägenheten har två fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet ligger lugnt beläget mot husets baksida och passar utmärkt som gästrum, arbetsrum eller matsal. I det andra större sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng och också utmärkt med förvaringsmöjligheter.

Köket är modernt och elegant inrett med ett fint ljusinsläpp från fönstret. Även i köket finns det goda förvaringsmöjligheter. Arbetsytorna är väl planerade och vitvarorna är i rostfritt stål från Siemens.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring, klinkergolv och golvvärme. I anslutning till hallen ligger det helkaklade och stilfulla badrummet med golvvärme, wc, dusch, handdukstork, tvättmaskin samt ett härligt fönster som släpper in mycket ljus.

Lägenheten är fint belägen vid lugna villakvarter med gångavstånd till Telefonplan, där röda linjens tunnelbana tar dig in till City på ca 15 minuter. Från Tångvägen 44 går ni ca 300 meter till busshållplats Hökmossen, där ni kan ta buss 147 till Liljeholmen.

Bara att flytta in och trivas från dag ett, välkommen!