BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Stapelgatan 4, 6/6

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • 6.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar hörnlägenhet högst upp i huset i vad som kanske är områdets bäst planerade fyra. Här finner ni en påkostad och stilren lägenhet med en unik och genomtänkt layout, med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har stor härlig balkong i bland annat söderläge som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenhetens generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt. Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Utgång till soliga balkongen
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når man även bostadens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. De sociala ytan är om ca 43 kvm.

Balkong
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På balkongerna som har sol från lunch till kväll finns det gott om plats för flera sittgrupper. Balkongen är för övrigt försedd med både el och belysning. Här ifrån kan ni följa båtlivet. Balkongen är om ca 8 kvm.

Matdel
Trivsamt matdel som likt vardagsrummet kan stoltsera med en magnifik utsikt. Ett rum att trivas i med gott om plats för stora sällskap.

Kök med granit och köksö
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I mitten av köket ligger en köksö som blir en naturlig samlingsplats vid matlagning. Köksutrustningen består av dubbla kyl, dubbla frys, diskmaskin, häll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet om ca 13 kvm här gott om förvaring genom garderober. Generösa fönsterytor och en rogivande stämning som för tankarna till ett mysigt hotellrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetsbord om så önskas. De två andra sovrummen är om ca 7,6 kvm har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl säng, skrivbord och förvaring.

Walk-in-closet med plats för det mesta.

Dubbla badrum - Problemfria mornar.
Här får man två badrum för problemfria mornar. Badrummen är påkostade med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med duschväggar i glas, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en spegel. Här finns även utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över, i separat del och fönster. Det andra badrummet är utrustat med dusch, toalett, handdukskrok, stort badrumsskkåp och en spegel.

Hall
Välkomnande hall med snyggt ljusgrått klinkers som löper vidare in i lägenheten. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra förråd.

Båttrafik

m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 57 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie trafikerar sträckan Hammarby Sjöstad - Nybroplan.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 57. Nattetid är det buss 96 som gäller. Nack/värmdö-bussar tar dig från Henriksdal till slussen på 5-7 minuter och centralen 10-12 minuter bort.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Solna Station via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla Kaj och Sickla Udde. Från och med oktober 2017 är tvärbanan förlängd till Sickla Station, som nu är tvärbanans ändhållplats där en ny knutpunkt skapats med Saltsjöbanan.