BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Lerbäcksgränd 7 1tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 2807
  • 1711
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Kanske Hagsätras bästa 3a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en fin balkong mot gården i bästa sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett påkostat badrum från 2014 i absolut toppskick - verkligen ett badrum i harmoni! Ett renoverat härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och solens strålar under dagen och kvällen - perfekt sydvästläge. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Ett modernt och lyxigt badrum från 2014, påkostat med fint kakel och klinker! Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight. Toppklass! 

KÖK

Ett fint och stilrent kök från 2014 med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med fönster mot lugn gård och gata. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en mycket bra garderobsvägg. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av två garderober. Plats finns för ytterligare garderober om så önskas. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.