BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 10, 4tr

  • 3.5 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 4785
  • 11388
Värdera din bostad

Beskrivning

Sekelskifteslägenhet i skuldfri förening med två balkonger i västerläge.
Varmt välkomna till denna sekelskifteslägenhet på våning 4 med två balkonger! Belägen i attraktiva kvarter centralt på Kungsholmen och intill Norr Mälarstrand. Balkonger med utgång från båda sovrummen har utsikt över takåsar och himmel. Välskött och skuldfri Brf med riktigt god ekonomi med en nyrenoverad gästlägenhet. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd och vinden ovan lägenheten är obebyggd. Låga avgifter!

Härlig sekelskifteskänsla med bl a högt i tak, vackra golv och fönster med spröjs. Lägenheten på 82 kvm är fördelad på tre rum och kök. Rymligt kök med generös matplats. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Här bor du med ypperligt läge, på Kungsholmen finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. orådet har ett brett utbud av café- och restauranger, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. Runt husknuten finns även flertalet bra lekplatser i såväl Kronobergsparken som Pontonjärparken och Rålambshovsparken.

- Sekelskifteslägenhet med välbevarade detaljer
- Vackra originalgolv
- Högt upp i huset
- Social planlösning
- Två balkonger i västläge
- Stora tidstypiska fönster
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Skuldfri förening
- Låg avgift
- Tillhörande separat vindsförråd
- Nära service och kommunikationer