BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Kristallvägen 62, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 4560
  • 2331
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett ostört läge, högst upp i huset ligger denna ljusa och underbara 3:a med både öppen spis och balkong med eftermiddagssol. Bostaden är verkligen perfekt planerad med både gavelläge och stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt över gården. Härtill finns generösa sällskapsytor med fungerande öppen spis och balkong med bästa solläge med fri utsikt. Sovrummen är rymliga och har plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Snyggt renoverat badrum med tilltalande ytor med dubbla fönster.  

Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här finns bland annat nymålade väggar, tak och snickerier och vackert nyanlagt trägolv. 

Omtyckt område i ett expansivt skede. Här bor du med grönskan inpå knuten och med utmärkta kommunikationer till såväl Telefonplan som Älvsjö station och med närhet till all tänkbar service du kan tänkas behöva i vardagen. En kort promenad bort finns Västberga handel med bl.a Stora Coop, Systembolaget och Rusta. Förskolor- och skolor finns också på nära avstånd.

Älvsjö är områdets huvudcentrum och där hittar du bland annat goda kommunikationer, butiker och serviceutbud. I omedelbar närhet till bostaden finns Solbergaskogen som bland annat har en kulturstig med fornminnen. En kort promenad bort finns också parkleken Kristallen som är ett sant paradis för de små. Där finns bland annat lekland, djurhus, fotbollsplan och snickerihus. På nära avstånd har du också Telefonplan och Midsommarkransen med butiker och trevliga restauranger. 

Generellt om lägenheten


Balkong
Balkong med eftermiddagssol och härlig utsikt över lugn och lummig gård. Här kan man njuta av härliga stunder för både dig och dina vänner under soliga sommarhalvåret. Du når balkongen från vardagsrummet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med vacker fungerande spis och stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp som varar hela dagen. Gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. Här har man underbar fri utsikt över gården.  

Kök
Trevligt kök med goda förvaringsytor bakom nymålade köksluckor med bevarade 50-tals detaljer. Här sitter man 4-5 personer med trevlig utsikt. Köksutrustning består av elspis, ugn, kyl/frys samt diskho. 

Badrum
Trivsamt helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet har vita kakelplattor på väggarna med passande klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med skjutbara duschväggar, wc, tvättställ och tvättmaskin. Badrummet är stort med två härliga fönsterpartier. Plats finns för badkar. 

Sovrum
Bostaden har två stora sovrum. Båda ligger i lugn, ostört läge med fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Rummen är väldisponerade med plats för dubbelsäng, extra garderober och arbetshörna.                           

Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 


Varmt välkommen på visning!