BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs

Klintvägen 23

  • 7 rum och kök
  • 150 kvm
  • Såld
  • 4073
  • 7322
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! Välkomna till detta rymliga och fina radhus i treplan med plats för den större familjen! Huset har stora sociala ytor samt bra med privata ytor såsom fem sovrum. Tre härliga uteplatser med sol från tidig morgon till sen kväll med viss vy över Skurusundet. Närhet till natur, flertalet badsjöar såsom fina Glasbrukssjön, förskolor & skolor samt bra kommunikationer in till Slussen.

Välkomna att uppleva detta unika hem på plats!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning av ytterkläder. Laminatgolv och målade väggar.

Kök med matplats & skafferi

Ett generöst och rymligt kök i industriell stil med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Köksluckor i vitt och kakel i grått mellan bänk och skåp samt bänkskiva i ek. Ugn med spishäll, diskmaskin och fläkt i rostfritt. Praktisk måttanpassad köksö som rymmer ytterligare förvaring och ger ett skönt barhäng. Naturlig plats för stort matbord invid fönster som släpper in gott om ljus. I anslutning till köket når man det praktiska skafferiet med plats för både råvaror samt stor kyl & frys. Från köket når man balkongen med plats för matbord  i bästa västerläge med sol långt in på eftermiddagen.

Vardagsrum

I öppen planlösning mot köket ligger det ljusa vardagsrummet med plats för soffa och annat möblemang. Även här finns breda fönsterpartier som släpper in gott med ljus och skapar en känsla av rymd. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 

Bra sovrum med plats för säng och garderob. Laminatgolv och målade väggar.

Wc & tvättstuga

Fin wc/tvättstuga med toalett, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golv och tapetserade/kaklade väggar.

ÖVRE PLAN

Sovrum x 3

På övre plan finns idag tre sovrum med plats för säng och skrivbord. Har finns möjligheten och skapa din egen planlösning efter behov! Parkettgolv och målade/tapetserade väggar. 

Badrum

Rymligt badrum med badkar, handfat i kommod, spegel samt wc. Klinker på golv och kaklade väggar.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med plats för förvaring.

Vind

Stor vind med förvaringsmöjligheter (kallförråd).

NEDRE PLAN

Vardagsrum

Fint och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Härifrån når man husets baksida med altan och mindre gräsmatta. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 

Ljust sovrum med plats för säng och sängbord. Parkettgolv och målade väggar.

Duschrum med bastu 

Rymligt duschrum med dusch, wc, handfat och spegel. Från duschrummet når man den charmiga bastun. Klinker på golv och kaklade väggar.

Gym/Förråd

Praktiskt förråd med plats för allehanda ting som idag används till gym. Parkettgolv och målade väggar.