BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Abrahamsberg

Besmansvägen 20, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 2.495.000 kr ACCEPTERAT PRIS
  • 176
  • 2201
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett totalrenoverat och modernt boende i en perfekt planerad 2a belägen i populära Abrahamsberg på grönskande och lugna Besmansvägen. Här bor du med fantastiska sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ljusa färger och stilrena materialval. Ett totalrenoverat kök, och ett helrenoverat rymligt badrum med badkar gör detta till ett inflyttningsklart hem! Rofyllt och samtidigt centralt, med goda kommunikationer i närområdet.

Det fördelaktiga läget och den genomgående planlösningen gör lägenheten extra ljus och härlig vilket bidrar till rymden tck vare generös takhöjd. Genomgående goda förvaringsutrymmen i hela lägenheten tack vare inbyggda garderober i både hall och sovrum. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats de senaste åren till ett modernt boende för både paret och singeln.

Härligt öppet kök renoverat med stilrena materialval såsom bänkskiva i granit och samtliga vitvaror. Nymålade ljusgråa väggar och nylagda golv ger ett inflyttningsklart boende där du endast behöver sätta din prägel på inredningen. Vardagsrumsdelen inrymmer gott om plats för både matbord för 4-6 personer samt soffgrupp och mediamöbel. Den öppna planlösningen gör lägenheten social och samtidigt bekväm med utrymme för härliga middagar när vännerna kommer över.

Rofyllt sovrum med plats för 180 cm dubbelsäng och smart inbyggd förvaring i garderoblösning och arbetsplats kombinerat. Stort fönsterparti samt fransk balkong öppnar upp och släpper in gott om ljus. Kliv in i det generösa och utbyggda badrummet som även det är renoverat och helkaklat i ljusa färger. Här har ni badkar, wc, stilren kommod och golvvärme. Rymlig hall med gott om plats för både förvaring och avhängning. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här bor ni med direkt närhet till både tunnelbanan vid Brommaplan och Abrahamsbergs centrum som erbjuder matvaruaffärer, butiker och caféer. Tunnelbanans gröna linjen tar dig in till city på ca 15 minuter. Likväl till grönområden som bl.a. Lillsjön på nära avstånd. Stabil förening med god ekonomi där de stora renoveringarna är gjorda!

Ett inflyttningsklart boende som inte får missas - Varmt välkommen på visning!

- Totalrenoverat boende med hög standard och stilrena materiaval - passar både singeln och paret!
- Genomgående planlösning med generösa ljusinflöden från två håll samt fransk balkong
- Charmiga detaljer från byggnadsåret, originalfönster och generös takhöjd
- Fina golv och ljus färgskala i hela lägenheten med nyrenoverade ytskikt
- Totaltrenoverat kök av högsta klass samt helkaklat badrum med badkar och skön golvvärme
- Stabil och stambytt förening med god ekonomi där de stora renoveringarna är gjorda
- Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer samt både Brommaplans och Abrahamsbergs tunnelbanestation i direkt närhet

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1 av 3, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 01008. Föreningen Brf Besmansvägen 18-22.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.495.000 kr ACCEPTERAT PRIS. Månadsavgift 2 950 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 5.556 %.

Driftskostnad

Totalt 250 kr/mån (3 000 kr/år) varav el 150 kr/mån, försäkring 100 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna för el och försäkring är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr.

Föreningen
Brf Besmansvägen 18-22 bildades 2008 och består av totalt 19 lägenheter varav 1 hyresrätt (dolt kapital). Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bovera Konsult AB. Marken innehas med tomträtt där nuvarande avtal löper till 2022 med en avgäld om 56 700 kr per år.

Ekonomi
Föreningen är stabil med välskött ekonomi så i dagsläget planeras inga större avgiftsändringar. Föreningen har en hyresrätt kvar, vilket är positivt inför eventuella renoveringskostnader i framtiden då man kan få in kapital om denna säljs som bostadsrätt. Ekonomisk förvaltning sköts av Bovera Konsult AB.

Kommande avgiftsförändringar
Inga avgiftshöjningar är planerad i dagsläget.

Utförda renoveringar
Fastigheten är i ett bra skick och följande renoveringar och förbättringar har genomförts:
- Stambyte & elstigare (2003)
- Byte till säkerhetsdörrar (2010)
- Målning av fönster (2011)
- Installation av bergvärme (2011)
- Ventilationskontroll OVK (2012)
- Balkongrenovering (2013)
- Stamspolning (2013)
- Renovering av tvättstuga (2014)
- Fiberinstallation (2017)

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar planerade i dagsläget.

Gemensamhetsutrymmen
I källaren finns cykel - och barnvagnsförråd samt föreningens gemensamma tvättstuga, den är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett stort torkrum. Till lägenheten hör ett källarförråd. Separat rum för sopsortering finns i källaren.

TV- och internetanslutning
Fiber för både bredband och kabel-TV finns indraget och är inte bunden till någon leverantör (Öppen fiber). Beställs och debiteras separat.

Bilplats
Föreningen har inga egna p-platser att hyra ut till boende. Boendeparkering tillämpas i området, läs mer på www.stockholm.se/parkering.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande med max 3 delägare och minst 10 % ägarandel. Juridisk person godkänns ej. Trappstädning sköts av städfirma.

Områdesbeskrivning

Abrahamsberg är en trivsam och familjevänlig stadsdel belägen i Bromma. I de grönskande områdena erbjuds både bad och härliga promenadstråk i skog och natur samt utmed Mälarens härliga vikar. För den golfintresserade är det inte långt till Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range. Under de varmare månaderna finns ett gäng aktiviteter såsom Solviksbadet med minigolfbana, elljusspår, gym och fik. Granne med Friskis & Svettis ger utmärkta träningsmöjligheter.

För mer puls och nöjen finns i närheten även köpcentrumet Bromma Blocks med ca 80 butiker, restauranger och cafeér. Från och till Abrahamsberg är kommunikationerna mycket goda med tunnelbanan till Stockholms City och Vällingby/Hässelby. Vid Brommaplan finns ytterligare service och förbindelser mot bl.a. Solna, Spånga, Ekerö och Fridhemsplan på ca 10 minuter. För att inte nämna Bromma flygplats som även det ligger inom ett bekvämt avstånd med goda kommunikationer.