BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Järvastaden

Fridensborgsvägen 161, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 34.5 kvm
  • Såld
  • 2768
  • 4881
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna exceptionellt planerade 1a med nyproduktionens bekvämligheter och välplanerade och generösa ytor. Här erbjuds en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum med rikliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier. En smakfull ekparkett pryder rummens alla golv och väggarna är genomgående ljusa. Från vardagsrummet nås den soliga och stora balkongen med plats för möblemang och sol stora delar av eftermiddagen fram mot kvällen.

Köket är mycket funktionellt med rymliga arbetsytor, god förvaring samt vitvaror av hög standard och kvalité. Praktisk sovalkovdel med plats för dubbelsäng här finns goda möjligheter till förvaring i rymliga garderober i både vardagsrum och hall. Badrummet är toppfräscht med ett ljust och smakfullt kakel, golvvärme samt utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd och det finns möjlighet till garage i samma fastighet och parkering utanför.

Både fastigheten och lägenheten håller absoluta toppskick med moderna och genomtänkta materialval. Passar Er som har ställda krav på skick och standard och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Här bor man centralt med med pulsen tio minuter bort. Järvastaden är perfekt för den som söker både lugn och puls.

Missa inte denna pärla, varmt välkomna på visning!

-Välplanerad med generösa och öppna ytor
-Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
-Underbar balkong med sol stora delar av eftermiddagen
-Toppfräscht kök med vitvaror av hög standard
-Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
- Sovalkovdel och goda förvaringsutrymmen i flera garderober
-Naturnära lugn men med puls och nöjen 10 minuter bort
-Utmärkta kommunikationer med Ulriksdals pendeltågsstation samt bussar som trafikerar i området