BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö / Långbro Park

Stora Kvinns Väg 68, VÅN4

  • 2.5 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 7608
  • 2794
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna härliga 2,5a (möjlig 3a) med samtliga bekvämligheter. Högt upp på våning 4 med fri utsikt i två väderstreck kliver ni in i ett ljust och stilrent hem med genomgående målade väggar i trendiga kulörer som tillsammans med ljust parkettgolv skapar en inbjudande atmosfär där ni själva kan sätta prägeln på inredningen. Stora fönsterpartier i fil som släpper in mycket ljus ger ett härligt och luftigt intryck. Det bästa av allt är den stora inglasade balkongen i rakt S/V-läge, sol hela dagen och plats för utemöblerna och en rofylld utsikt över grönskande omgivningar.

Kök och vardagsrum med en öppen och social planlösning och gott om plats för både stort matbord samt favoritmöblerna. Kök i modernt och ljust utförande med modern maskinpark och gott om arbetsyta samt förvaring. Toppfräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare av högsta klass. Praktiskt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt inbyggd garderobslösning i hallen. Till lägenheten hör även ett förråd.

Ett drömboende i detta bekväma, barnvänliga och moderna hus med både hiss, garage, barnvagnsförråd och mysig innergård med lekplats, uppfört 2007. Bilgaraget på fastighetens bottenplan når du så väl från gatan som från hissen. God ekonomi med sänkta avgifter de senaste åren och en låg belåningsgrad.

Belägen i hjärtat av Långbro Park med sitt trevliga Värdshus och natursköna promenadstråk. Närhet till kommunikationer, skolor, förskolor, matbutik och Långsjön med sin trevliga badstrand. På behörigt avstånd ligger både Fruängen och Älvsjö centrum med butiker, service och goda kommunikationer i form av t-bana och pendeltåg. För den som gillar friluftsliv och träning finns även Älvsjöskogens naturreservat. Välkommen till detta bekväma och inflyttningsklara boende!

- Stor inglasad balkong mot grönskande omgivningar i fritt läge - sol från morgon till kväll!
- Stora fönsterpartier i fil och två väderstreck samt en genomgående öppen och social planlösning
- Stilrent kök med samtliga vitvaror samt bra förvaring tack vare skåp i fullhöjd
- Exklusivt badrum i stilrena färger med inbyggd tvättmaskin, torktumlare och all tänkbar komfort
- Gott om förvaringsutrymmen i både hall och sovrum samt en rymlig klädkammare
- Välskött förening med eget garage och ett fantastiskt läge nära både grönområden