BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariaberget

Bastugatan 45

  • 1 rum och kök
  • 22.4 kvm
  • Såld
  • 6877
  • 3345
  • 3489
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna perfekt planerade etta belägen på en av Stockholms absolut bästa adresser! Just utanför porten finner vi Monteliusvägen som bjuder på en spektakulär utsikt över Stockholm och dess magiska solnedgångar. Läget och dess omgivning ger inte mer att önska, här bor man granne med Mariatorget samt Bysistorget med populära cafeér och restauranger runt knuten. Liten och mycket välskött förening med låg avgift samt en takterrass som bjuder på en av Stockholms bästa utsikter!

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Hela lägenheten är renoverad och har varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt ett fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt allrum med goda sällskapsytor, ett välplanerat kök med ovanligt gott om förvaring samt lyxen av diskmaskin, ytoptimerat fräscht badrum med golvvärme samt dimbar belysning. Gott om förvaring samt välkomnande hall med plats för avhängning. Listan på kvalitéer i detta boende kan göras lång.

Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamma utrymmen. Från exempelvis takterrassen kan du njuta av frukost i morgonsolen med makalös utsikt. Vidare finns utemöbler och grill på den grönskande innergården där man kan ha kalas under syren- & jasminbuskar, perfekt för sällskap och/eller fest. Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Bo i vackra kulturkvarter på Mariaberget från 1300-talet
- Underbara Mariaberget har en svårslagen charm!
- Mervärde i form av föreningens gemensamma takterrass, bastu och pittoresk grön innergård med grill och utemöbler
- Låg avgift
- Sannolikt en av stadens mest attraktiva 1:or
- Perfekt ytoptimerad etta med diskmaskin, ordentlig kyl&frys samt ett badrum med golvvärme samt dimbar belysning
- Monteliusvägen strax utanför som bjuder på en spektakulär utsikt över Stockholm och dess magiska solnedgångar.
- Vackra omgivningar med populära cafeér och restauranger
- Till lägenheten hör ett vindsförråd