BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 49, 3tr

  • 2
  • 44 kvm
  • Såld
  • 3192
  • 3912
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam funkisdröm med härlig balkong högt upp på våning 3 belägen på attraktiv adress och fri utsikt. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Här har både kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende. Lägenheten har ett lugnt läge mot gården och en  härlig möblerbar balkong i fritt sydvästläge med skön eftermiddgssol. Fri utsikt över Vanadislunden från samtliga rum!

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt i form av vackra trägolv i original, fiskbensparkett och vitmålad väggar. Takhöjden om ca 2.80 skapar en otroligt rymd. Lägenheten har otroligt gott om förvaring i flera inbyggda garderober samt garderobslösning i sovrummet. Renoverat kök med samtliga vitvaror och en vacker bänkskiva i carraramarmor. Rofyllt sovrum med snygg och praktisk inbyggd förvaring och gott om plats för 180 cm säng. Badrummet är stambytt sen tidigare och här får ni wc, handfat, dusch och tvättmaskin.

Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet i Vasastans trendigaste område! Stabil förening och med en trevlig grönskande innergård! Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Drömlägenhet på bästa adress med balkong högt upp med fri utsikt över Vanadislunden!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 2.80 vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra golv och smakfulla ytskikt
-Toppfräscht kök med carraramarmor och samtliga vitvaror
- Gott om förvaring med flera inbyggda garderober
- Stambytt badrum med tvättmaskin
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten