BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge

Kansligränd 20, 7tr

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2753
  • 1408
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt och trevligt hem på 7e våningen med utsikt över trädtopparna. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, ljusa färgsättningen och de generösa fönstren i två väderstreck ger en härlig känsla av ljus och rymd. Lägenheten som färdigställdes 2017 är i mycket gott skick med genomgående ljust målade väggar och vackra ekparkettgolv. Ett hem att längta hem till. 

Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla och förvaring i två garderober.

Sovrum 1
Generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I rummet finns även flertalet garderober som ger bra klädförvaring.

Sovrum 2
Detta sovrum är det mindre sovrummet. Lämpligt barnrum, gästrum eller kontor.

Kök
Väldisponerat L-format kök med vit skåpsinredning och vitt kakel ovanför arbetsbänken i svart/grått. Utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin, köksfläkt och kyl/frys. I köket finns naturlig och trevlig matplats med utrymme för 4-6 matgäster.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardasgrum ger en härlig känsla av ljus och rymd. Fönsten i två väderstreck och strålande utsikt.

Badrum
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Utrustat med wc, tvättställ med uderliggande kommod, spegelskåp, dusch samt tvättmaskin.

Balkong
Bostaden nås via en trevlig loftgång med kvällssol.  Där, invid lägenhetsdörren har huvande ägare har placerat ett mindre kafébord och stolar. 

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.