BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vårberg / Skärholmen

Lammholmsbacken 168

  • 6 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 8126
  • 3900
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett verkligen charmigt radhus på totalt 177 kvm i gavel med allt klart för att flytta in! Det som verkligen sätter sin prägel på huset är entréplanet med sitt kök i absolut toppskick - arbetsytor som verkligen klarar av stora middagar, ett vardagsrum med plats för stora sällskap, säg 20 sittande personer utan problem. Pricken över i är utgången till husets prunkande trädgård i bästa söderläge! En oas för avkoppling var själ och kropp verkligen kan njuta. Barnen springer till lekplatsen 20 meter bort eller över till grannbarnen - ett område perfekt för barnfamilj! 

Bara några minuter bort finns t-bana, bussar, bad, förskolor, lekplatser och skola. 
Varmt välkommen på visning till detta mycket fina och väldisponerade radhhus i utmärkt skick!

ENTRÉPLAN

*****
KÖK

Ett kök i absolut toppskick från 2016. Letar man efter ett kök med verkligen generösa arbetsytor har man hittat hem. Här finns plats för mästerkockens konster! Gott om arbetsytor som sagt, utmärkt med förvaring, kyl och frys i fullhöjd, micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Fönster ut mot den gemytliga trädgården på baksidan och en öppen planlösning mot vardagsrummets matplats. Vattenburen golvvärme. 

*****
VARDAGSRUM / (sovrum 5)

Ett stort vardagsrum som har plats för matsalsbord med 4-20 sittande. Även plats för soffa och tv-hörna. Finns möjlighet om önskas att dela av vardagsrummet för ett ytterligare sovrum. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

*****
UTEPLATS

En oas att njuta på i bästa söderläge. En grönskande idyll mot allmänning och i princip utan insyn, en symfoni av blommor, vinrankor och härliga odlingar - perfekt för avkoppling och harmoni. 

*****
HALL / GÄST-WC

En välkomnande hall med god förvaring i dubbelgarderob. Klinker på golvet. Ingång till renoverad gästwc från 2014/2016. Perfekt med golvvärme även här i hallen för kalla vinterfötter. 

*****

ÖVRE PLAN

*****

SOVRUM

Tre utmärkta sovrum med bra storlek som samtliga får plats med dubbelsäng om så önskas. Ena masterbedroom med utgång till inglasad balkong - här kan man njuta av färska jordgubbar och vinrankor i klasar - magiskt! Tapetserade väggar och trägolv, plats finns för flertal garderober i samtliga rum om så önskas. Från den övre hallen har man ingång till en klädkammare. 

*****

BADRUM

Ett generöst badrum med badkar, wc och dubbla handfat. Snyggt och funktionellt. 

*****

KÄLLARPLAN

*****

BADRUM / TVÄTTSTUGA

En stor bra tvättstuga med klinkergolv och golvvärme. Dushkabin finns också här. 

*****

ALLRUM / SOVRUM 4

Ett stort rum som passar perfekt som för tonårsbarnen eller som gästrum. Har man inte behov av ytterligare sovrum blir det förstås ett utmärkt förråd. Bara bestämma vad som passar just dig.

Finns plats för ytterligare förvaring i den nedre trapphallen. 

*****

GJORDA RENOVERINGAR
2017 - tvättstuga, trapp
2016 - kök, hall
2015 - fasad, inglasning balkong, byta av panel på huset samt trall uteplats, fläkt badrum 
2014 - fönster från Mockfjärd (modernt, funktionellt med insida i trä, utsida integrerat väderskydd EverCoat - minimalt med underhåll) nya ventiler och termostater på element, lilla wc, 
2013 - trädgården, badkar, wc-stol