BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov / Globen

Skulptörvägen 15

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 4046
  • 2048
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna synnerligen smakfulla och ljusa lägenhet belägen högst upp i huset på Globen/Gullmarsplans bästa läge!

Fritt från insyn åt samtliga håll med en otrolig utsikt vilket ger en total frihetskänsla.
En trevlig och välrenoverad lägenhet som faller de flesta i smaken!

Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett smakfullt parkettgolv som löper genom hela hallen, in i köket. Här finns gott om förvaringsutrymme med 2 garderober med tillhörande överskåp.


Ett rymligt kök som har en bra blandning av originaldetaljer och modernitet. Renoverades helt 2010 med induktionshäll, varmluftsugn samt mikro från Whirlpool. Diskmaskin från Bosch, fläkt från Gorenje. Det erbjuds goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Fönster med en härlig utsikt mot Stockholm. En ljudisolerande vägg sattes upp mellan kök och sovrum. År 2016 kaklade man även om i köket och 2017 installerade man en ny kyl/frys.

Fräscht helkaklat badrum. På golvet finner vi klinker med golvvärme. Handdukstork och toppmatad tvättmaskin som är insatt år 2017 samt vikbara duschdörrar för att få den rymliga känslan i badrummet.

Vidare in har vi det stora vardagsrummet som går att möblera på olika sätt. Ett stort fönsterparti som erbjuder utsikt mot bl.a. Globen. Väggarna är målade i vitt och på golvet så ligger parkettgolv från 2010. Vid fönstret finns en djup fönsterbräda i marmor. Även här finns 2 garderober med goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når vi även ut till den mysiga balkongen med fritt från insyn och milsvid utsikt.

Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har plats för större säng. Även här erbjuds en vacker vy från fönstret ut mot Stockholm.
Vindsförråd finns till lägenheten.