BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Röda Bergen

Rödabergsgatan 9B, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 6791
  • 995
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Röda Bergen på lugn adress mot gård ligger denna ljusa och välplanerade 1a med stilrena materialval och en genomgående hög standard. En helt underbar lägenhet med välbevarad charm i original trägolv och högt i tak (2.80) – måste upplevas på plats!

Direkt när ni kliver in i hallen känner ni att detta är en ombonad och välbevarad lägenhet som smakfullt renoverats de senaste åren. Ljusa ytskikt i hela lägenheten med genomgående vitlaserade trägolv i original, vitmålade väggar. Bostaden är utrustad med ett modernt kök i fullhöjd med stilrena materialval där vita skåpsluckor samspelar fint med bänkskivan i massivt trä.  Här finns även ett vackert bevarat skafferi med gott om utrymme för förvaring. Renoverat och helkaklat badrum (2016) med marmor på golv och vita kakelplattor på vägg. Utrustat med dusch, handfat samt ett stort spegelskåp.

Vardagsrummet inbjuder till socialt umgänge med plats för både säng, soffa och matbord för 4-6 personer. Stora fönsterpartier i både vardagsrum och kök som skänker ett naturligt vackert ljus i hela lägenheten. Gott om förvaring med djup klädkammare. Till lägenheten hör även ett källarförråd. En inflyttningsklar och charmig lägenhet i välskött förening och vacker, välbevarad fastighet från 1925.

Eftertraktade Röda Bergen utgör en del av Vasastans härliga kvarter med Birkastan som närmsta granne. I området kring Rörstrandsgatan och Sankt Eriksplan finns ett flertal butiker, mysiga caféer och restauranger. Över St Eriksbron ligger Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker och all önskvärd service. Promenadavstånd till både Hagaparken för löprundor och rekreation likväl som till Karlbergs Slott med lummig grönska längs härlig strandpromenad. Grönskande parklek i Vasaparken som erbjuder stor lekpark, fotbollsplan och skridskobana om vintern.

Utmärkta kommunikationer med flertalet stadsbussar i de närliggande kvarteren liksom tunnelbanans gröna linje vid St Eriksplan. Citybanan som nyligen öppnat har sin nedgång vid Vanadisplan som finns inom promenadavstånd. Vid St Eriksplan samt Torsplan går även flygbussarna som smidigt tar dig till Arlanda.

En kort bit från bostaden växer nya Torsplan och Hagastaden fram där det finns ytterligare service och restauranger vilket adderar ytterligare värde och kvalitet till ert boende. Det finns två stora mataffärer 2 min från lägenheten i Willys och Hemköp vid Torsplan. Det kommer även bli en ny t-bana linje som kommer få en uppgång vid Torsplan - gula linjen.

För er som söker ett stilsäkert och välplanerat boende som upplevs betydligt större på plats får ni inte missa denna chans!

- Ljus och charmig drömlägenhet med stilrena materialval med genomgående hög standard
- Extremt välplanerade ytor som upplevs mycket större på plats, tack vare ljus och takhöjd
- Renoverat kök med bl.a. gashäll samt ugn, fläktkåpa och kyl/frys
- Helkaklat badrum renoverat med stilrent marmorgolv och samtlig komfort
- Gott om förvaringsutrymmen i djup klädkammare samt källarförråd
- Välbevarad fastighet med fantastiskt läge nära både city, grönområden och T-bana
- Stabil förening med god ekonomi och trevlig grönskande innergård med sittgrupp och grill