BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- SoFo

Bondegatan 24

  • 1 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 3054
  • 10941
  • 1650
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet i centralt och mysigt läge på Södermalm! Här erbjuds en ljus och fräsch lägenhet med goda förvaringsmöjligheter samt en öppen, social planlösning. Vakna till fågelkvitter och ta morgon kaffet på den nybyggda balkongen i fritt läge mot söder. Här bor ni i mysiga SoFo-kvarter med såväl Nytorget som flera gemytliga barer och restauranger som närmsta granne.

- Möjlig minitvåa!
- Balkong mot gård i söder
- Fräscht kök och badrum
- Genomgående planlösning
- Stabil förening med alla stora renoveringar gjorda
- Goda kommunikationsmöjligheter, närmsta tunnelbanestation Medborgarplatsen med grön linje
- Nytorget, Götgatsbacken, och Skrapan finns på kort promenadavstånd

Väl inne i lägenheten möts du av en väldisponerad hall med avhängningsmöjligheter. Hallen öppnar upp mot den inre hallen som kan nyttjas som sovrum alternativt middagsplats. Vardagsrummet är sällksapligt och rymmer större sittgrupp samt mediamöbel.

Köket är utrustat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor i nära anslutning till middagsplats om 4 personer. En god ide för den som är intresserad av ett avskilt sovrum är att skärma av denna yta med en vägg till köket. Från denna del nås balkongen i bästa söderläge.

I lägenheten finns två inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet är väl tilltaget, är helkaklat och går i naturnära färger.

Helt enkelt en lägenhet på bästa adress att trivas och umgås i, välkomna på visning!