BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högbergsgatan 76 C

  • 4 rum och kök
  • 110 kvm
  • 8.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna mycket trivsamma och optimalt planerade fyra med en stor uteplats om ca 26 kvm. På uteplatsen som vetter mot mysig park kan man i lugn och ro njuta av sommaren som ligger i västerläge. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge på Södermalm.

Hall välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en platsbyggdgarderob.

Uteplats stor uteplats om ca 26 kvm med gott om plats för loungegrupp, solstolar och matplats. Här kan ni njuta av en härlig middag. Uteplatsen ligger mot fantastisk park i västerläge. Ett paradis för både barn och vuxna.

Vardagsrum fint vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Här finns det plats med den stora soffan, perfekt tv-hörna och lounge del för dom vuxna. Platsbyggd bokhylla där även tv och ljudsystemet är indraget. 

Kök hemtrevligt kök med bra kontakt mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd ugn. Matplatsen för ca 8 personer ligger perfekt placerad vid kökets fönster. Från köket och vardagsrummet når man lägenhetens uteplats vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö.

Tre sovrum lägenheten har tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum som vardera rymmer såväl dubbelsäng som skrivbord och lättare möblemang. Samtliga rum vetter mot föreningens lugna och gröna innergård.

Klädkammare I anslutning till ena rummet finns det en rymlig klädkammare / walk- in -closet.

Badrummet har badkar, toalett och kommod.

WC med handfat i anslutning till vardagsrummet.

Förråd till lägenheten hör ett bra källarförråd för extra förvaring.