BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Rindögatan 12

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • 2.785.000 kr / Såld

Beskrivning

I välhållen fastighet finns nu denna charmiga 40-tals 1:a att förvärva. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med tidlösa färger och stilrena ytskikt. En optimalt planerad etta som bjuder på bekvämligheter så som diskmaskin, möjlighet till tvättmaskin och ett välplanerat kök i toppskick. Lägenheten har en bevarad charm där klassiskt möter modernt på bästa sätt.

Väl inne i lägenheten finner du ett ombonat allrum, topprenoverat kök med påkostade materialval, goda förvaringsutrymmen och fräscht badrum. Lägenhetens vackra fönster bidrar till de generösa ljusinsläppen och har en rogivande utsikt mot föreningens lummiga innergård. Balkong med fantastiskt solläge från sen förmiddag till solnedgång.

Här bor du i ett optimalt läge på lugn och tyst gata men med puls, nöjen och service på gångavstånd. Kom och upplev känslan i denna härliga pärla!

Varmt välkommen på visning!

- Lyxigt renoverat kök
- Solig och lummig balkong
- Charmig 40-tals lägenhet
- Stambytt kök och badrum
- Lummiga och grönskande närområden
- Välrenoverad med stilrena och ljusa ytskikt
- Stabil förening med härlig takterass och utsikt över hela stan!
- Bra närservice med nödvändigheter såsom matbutik och restauranger
- Goda kommunikationer med både närhet till T-bana Gärdet och innerstadsbussar

HALL Goda förvaringsmöjligheter i charmigt bevarade original garderober med utrymme från golv till tak. Platsbyggd hylla som ger ytterligare förvaring. Vackert välbehållet marmorgolv i gröna nyanser och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr finns. 

 

BADRUM Renoverat, fräscht och stambytt badrum med ljust kakel och klinkers. Spotlights i tak och regndusch med glasdörr. Förvaringsmöjligheter. Framdraget för tvättmaskin.

 

ALLRUM Vitmålade väggar och original fiskbensparkett. Stor sovalkov med plats för stor dubbelsäng alternativt mindre säng och förvaringsmöbel. Möjlighet att sätta upp en glasvägg för att ge känslan av ett separat sovrum. 

 

KÖK Topprenoverat och påkostat kök med vitmålade väggar, smaragd grönt kakel och fiskbensparkett. Stilrena materialval så som trä, carreramarmor och mässingsdetaljer. Platsbyggt vinställ med plats för upp till 15 flaskor. Rymlig kyl och frys. Inbyggd micro och inbyggd spisfläkt. Spis, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt.

 

BALKONG Rymlig balkong i sydvästläge med utrymme för loungegrupp som inbjuder till socialt umgänge.