BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Bollmora Gårdsväg 9, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 3076
  • 4866
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, toppmoderna och perfekt planerade 3:a. Bostaden som är belägen högst upp i fastigheten har generösa fönsterytor i genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp och en härlig rymd. Härtill finns två stora balkonger, ena med eftermiddag- och kvällssol och den andra på 10 kvm har plats för såväl matbord, solstolar eller loungegrupp. Här kan det stora sällskapet med fördel njuta sommaren medan man har fri uppsikt över barnen på den barnvänliga innergården.  

Bostaden är optimalt planerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Här finns ett stort och smakfullt kök från Ballingslöv med exklusiva material som carraramarmor. Härliga sociala ytor i öppen planlösning med matplats för 8-10 personer. Sovrummen är praktiskt utplacerade med ostört läge mot gården och är båda rymliga med plats för säng och arbetshörna. Bra med förvaringsytor med både walk-in-closet och rymliga garderober. Bostaden har ett tilltalande och välutrustat badrum med en intill liggande gäst-wc.

Bostaden är i verkligen i toppskick med påkostade tillval från Cylinda På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är alla målade i ljusa harmoniska färger. 

Här bor du centralt, familjevänligt och utmärkt med närhet till bland annat skola, förskola och butiker. Busskommunikationer ligger precis runt hörnet och här tar du dig till Gullmarsplan på 12 minuter. Detta är en bostad med ett perfekt läge mitt i hjärtat av Tyresö. 

 Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré/Hall
Välkomnande entré med säkerhetsdörr. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor via ett plats anpassat hyllsystem från Elfa. 

Kök
Påkostat och stilrent kök från Ballingslöv med vita släta luckor och stilrena handtag. Stänkskyddet ovanför den vita bänkskivan med underlimmad diskho är i carrara marmor. Arbetsytorna är rejält tilltagna med gott om förvaring och köket har rostfria vitvaror från Cylinda med inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd spisfläkt. I köket finns plats för ett större matbord. Öppen och social planlösning mot vardagsrummet och rikligt med ljusinsläpp genom flertalet större fönsterpartier. 

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning. Gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt tv-möbler. Här har man även utgång till den soliga balkong.

Balkonger
Bostaden har två balkonger, ena på 4kvm och ligger med utgång från vardagsrummet. Här kan man njuta av solen hela eftermiddagen. Den andra balkongen om 10kvm ligger i ostört läge mot den trivsamma gården och har plats matbord, solstolar eller loungegrupp. 

Masterbedroom
Är stort sovrum med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna eller extra garderober. Rummet ligger med ostört läge mot innergården. Här finns bra förvaring via rymliga garderober. 

Sovrum 2 
Ligger även det mot förenings lugna gård. Rummet passar utmärkt både som kontor eller barnrum med plats för både säng och arbetshörna. Här finns även utgång till den stora balkongen. 

Badrum
Stort och smakfullt badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, kommod med handfat, stor infälld spegel, duschhörna med himla dusch och glasvägg. Här finns även en tvättmaskin och en torktumlare från Cylinda med praktiska arbets- och förvaringsytor ovanför.

Gäst-wc
Wc med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Handfat med inkaklad stor spegel ovanför.