BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Tegelbruksvägen 14, 3 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 1982
  • 2568
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i Midsommarkransen ligger denna synnerligt välplanerade lägenhet där allt känns rätt. Ljuset fullkomligt flödar in genom stora fönsterpartier. Avgränsad sovdel med plats för dubbelsäng, fullutrustat kök med bra matplats för fyra personer samt ett fräscht badrum.

Generellt om bostaden:
- 2 min till tunnelbana
- Högt läge
- Stora fönsterpartier
- Avskild sovdel med plats för dubbelsäng
- Möbleringsvänligt vardagsrum
- Fräscht badrum
- Vackert trägolv
- Gott om förvaringsutrymmen
- Generös takhöjd

 

 

Varmt välkomna till denna suveränt planerade lägenhet. Här bor ni högt upp i huset med härlig utsikt över grönskande trädgård. Renoverad med smakfulla och genomtänkta färg- och materialval. Hall med platsbyggd hylla för förvaring av ytterkläder och skor. Vidare kommer man in i vardagsrummet som har delats av med en praktisk garderobssektion, för att på stilfullt sätt skapa en sovdel med plats för både säng och nattduksbord.

Vardagsrummet är möbleringsvänligt och rymmer både soffa och matsalsbord för upp till åtta personer om så önskas. Genom det stora fönsterpartiet skiner ljuset in över vitmålade väggar och vacker fiskbensparkett. Den delvis öppna planlösningen mot angränsande kök och matplats skapar en luftig sällskapsyta, som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen.

Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. På köksgolvet ligger tidstypiskt grå/vit-rutigt linoleumgolv från 2018 och väggarna är vitmålade. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, spisfläkt och kyl/frys.

I passagen mellan hall och kök ligger badrummet som har vitkaklade väggar, våtrumsmatta, dusch, handfat, badrumsskåp, vattenburen handdukstork samt wc. I passagen finns ytterligare två garderober för förvaring.