BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 148

  • 3 rum och kök
  • 105 kvm
  • 8.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende med frontläge, inglasad balkong på hela 37 kvm samt stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp i eftertraktade Brohuset. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik. Objektet säljs som en 3 rok men kan enkelt göras om till en 4 rok, se alt planriting.


Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna med bland annat fri utsikt mot Årstaviken. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter och en genomgående hög standard.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum med perfekt utrymme för både matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, ett större sovrum som lätt kan delas upp i två mindre sovrum, två, helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin, torktumlare och badkar. För vidare info om inredningsval se bifogade pdf Inredningsval.

Nyproducerad och inflyttningsklar från 2018-06-27. Bostadsrätten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för tidsbokning av informationsmöte och planritningsvisning.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Balkong på ca 37 kvm i vinkel med frontläge mot Årstaviken
- Oslagbar utsikt i fritt läge
- Två badrum
- Enkelt att göra om till en 4 rok
- Stilrena ytskikt
- Exklusivt och unikt boende i eftertraktade Brohuset
- Optimal planlösning
- Gemensam takterrass
- Närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar