BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norrmalm / Vasastan

Holländargatan 9, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5158
  • 2308
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med magnifik fri utsikt över stadens takåsar finner du denna helt fantastiska terrassvåning om 72 kvm levnadsyta, varav 14 soliga kvm på terrassen! Unikt tillfälle att förvärva en av de mest centrala adresserna i Stockholm, där det höga och fria läget i huset dessutom gör att lägenheten är helt insyns- och bullerfri. En underbar fungerande öppen spis finns dessutom. Här bor du på en av Stockholms tveklöst bästa adresser intill både Tegnérlunden, Observatorielunden, Hötorget och Stureplan.

Terrassen och de stora fönstren ger härlig sol på förmiddagen och sen kväll, och utgör ett perfekt extra uterum med plats för både matbord, cafébord, grill, solstolar och planteringar. 

Väl inne i lägenheten möts du av ytterst välplanerade kvadratmetrar med en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med öppen spis och goda sällskapsytor samt matplats intill Binova-köket som är i absoluta toppskick med exklusiva integrerade vitvaror (Gaggenau) inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare (båda Miele). Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter.

Den här lägenheten och magiska utsikten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Fantastisk terrassvåning högst upp i huset

- 72 kvm levnadsyta varav 14 soliga kvm på terrass / balkong

- Fritt och insynsskyddat läge

- Magnifik utsikt över takåsarna

- Fungerande öppen spis

- Bästa adress intill Tegnérlunden och Hötorget

- Optimal planlösning på kungsbalkong

- Välskött fastighet

- Bra förvaringsmöjligheter