BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Fredhäll

Wennerbergsgatan 6A

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 3802
  • 9865
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och välplanerade drömlägenhet med högt läge på 3e våningen och stor balkong med en fri rogivande utsikt. Lägenheten har fantastisk karaktär med oemotståndlig charm! Köket är stilrent och i öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Stambytt badrum med tvättmaskin. Tidsenliga funkisdetaljer och en härlig takhöjd med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar rymd. Ett komplett hem att kunna flytta in direkt i!

Stort rofyllt sovrum med inbyggd förvaring och gott om plats för dubbelsäng. Lägenheten har ett högt läge och utsikt från samtliga rum mot takåsar! Ni får en möblerbar inre hall med inbyggda garderober med överskåp. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Kliv ut på den rymliga balkongen i fritt läge och sol på dagen under sommarhalvåret. Möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan.

Lägenheten är belägen i direkt närhet vid vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stabil ekonomi.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

- Ljus drömlägenhet med utsikt över grönska och takåsar!
- Stor balkong med ett högt, fritt läge och sol fram till ca 13
- Stambytt helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin
- Stilrent kök med öppen planlösning
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum
- Stabil Brf med god ekonomi och väl underhållen fastighet
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför

Varmt välkomna på visning!