BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Luftskeppsgatan 15

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 3216
  • 1165
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger detta underbara etageboende med härlig radhuskänsla och egen ingång. Bostaden är perfekt disponerad för en barnfamilj med badrum, stort kök och generösa sällskapsytor på ena våningsplanet och på det andra våningsplanet 3 rymliga sovrum, badrum och goda förvaringsytor via klädkammare. Härtill finns både en rymlig altan med eftermiddagssol samt en stor lummig uteplats som sommartid förvandlas till en grönskande oas. Här kan man med fördel njuta av sommaren ostört med fri uppsikt över barnen som leker i den barnvänliga lekparken.

Lägenheten befinner sig i gott skick med vackra nyinlagda golv, målade och tapetserade väggar med harmoniska färger, samt delvis renoverat kök med påkostade vitvaror.  

Bostaden är belägen med optimalt läge intill centrum med mest nödvändiga servicen som två livsmedelsaffärer, ett par restauranger, konditori, frisör, apotek, gym och bibliotek. Här finns även tunnelbanan som tar dig till city på 18 minuter.
 
För naturälskaren finns stora ströv- och naturområden. Stadsdelsområdet har störst park- och grönyta per invånare i Stockholm med närheten till Nacka naturreservat, Hellasgården och 10 minuter promenad till populära Flatenbadet. 

Total uppmätt bostadsyta är 100kvm fördelat på 2-plan. Varav 80 kvm i boarea och 20 kvm i biarea.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

ÖVRE PLAN

Altan/uteplats 
Stor härlig uteplats med eftermiddagssol och lummig inramning via en vacker syrenhäck. Här finns plats för bord och stolar som bjuder in till härliga stunder för både dig och dina vänner under soliga sommarhalvåret. Här når du även ingången till bostaden.
 

Hall
Välkomnande och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett nytt ekparkettgolv och vägarna är vita och nymålade. Hallen öppnar upp bostaden på ett trivsamt sätt och man möts direkt av dess charm.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med två stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp som varar hela dagen. Gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. Här har man underbar fri utsikt över skogen och lekparken. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv och väggarna är tapetserade. 

Kök
Rymligt och välutrustat kök i vinkel med goda förvaringsytor bakom vita köksluckor. Full maskinell utrustning såsom hel kyl och frys (2016), diskmaskin (2014), spis med häll och varmluftsugn (2017). Köket har plats för matbord för 6-7 personer med utsikt över den egna lummiga altanen med kvällssol. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv
  

Badrum
Trivsamt helkaklat med klinkergolv. Badrummet har vita kakelplattor på väggarna och ljust klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, wc, tvättställ samt tvättmaskin. 

Nedre plan

Sovrum
Här finns tre sovrum alla med nyinlagda golv och vita målade väggar. Rummen ligger med lugnt och ostört läge ut mot gården och ett skogsparti. Två av rummen är stora och lättmöblerade med plats för dubbelsäng, arbetshörna och extra garderober. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum eller kontor. Master bedroom har även utgång till den lummiga uteplatsen

Förvaring 
Stor inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter.

Badrum
I anslutning till sovrummen ligger ett rymligt kaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och wc.  Vita kakelplattor på väggarna och ljust klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, wc, tvättställ samt tvättmaskin. 

Uteplats 
Stor lummig uteplats som sommartid förvandlas till en grönskande oas. Här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för långbord.  


Varmt välkommen på visning!