BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Midsommarkransen

Valsbergs Gränd 7, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 653
  • 4628
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en superfin lägenhet med huskänsla i centrala Midsommarkransen. Lägenheten är i två plan med fantastiska rum och ett genomgående gott skick.

Ovanvåningen öppnar upp bostaden på ett trevligt sätt med en modern planlösning mellan kök och vardagsrum. På golvet ligger ett vackert trägolv från byggåret 1936. Ett fantastiskt rum med stora fönster och en känsla av rymd och ljus. Här finns det gott om plats för köksbord, soffgrupp och övrigt möblemang. Köket är stilrent och har gott om förvaring i skåp och lådor. Ett rymligt kök med ljusa väggar och vitt kakel ovan bänkskiva ger en snygg kontrast till kökets ekluckor. Ett full utrustat kök med diskmaskin, kyl /frys, inbyggd ugn och induktionshäll med fläkt. Mellan köket och entrén finns en gästtoalett med schack-rutigt golv, ljusa väggar, wc och handfat.

En trappa ner är lägenhetens privata ytor med badrum, sovrum och ett rymligt allrum som kan nyttjas som vardagsrum eller sovrum. Golvet på nedervåningen är parkett. Det stort badrummet är utrustat med skåp, handfat, wc, handdukstork, spotlights i taket och ett duschutrymme. Golvet värms upp av golvvärme och väggar och golv kläs av vitt kakel och klinker. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har en inbyggd och inredd klädkammare. Nedervåningens allrum har flera möbleringsmöjligheter. Rummet förhöjs av trappan och en vacker William Morris-tapet. I en förlängning av rummet finns en yta utanför badrummet som kan användas som en alkov eller extra förvaring.

Utöver föreningens gemensamma uteplats finns det en uteplats som tillhör lägenheten. En avskärmad och privat uteplats för mindre soffgrupp och bord.

Övrigt:
Till lägenheten för ett källarförråd.

Välkomna på visning!