BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Blackeberg

Elias Lönnrots väg 19, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 6023
  • 3749
Värdera din bostad

Beskrivning

Kliv in i denna totalrenoverade, ljusa och välplanerade 2a högt upp med solig balkong mot omgivningarna. Hela lägenheten har omsorgsfullt och smakfullt renoverats under senare år med materialval av högsta kvalitet där ingenting lämnats åt slumpen. Genomgående ljusa ytskikt med vitlaserad ekparkett, vita väggar, sänkt tak för infälld LED-belysning och en maskinpark där inget saknas. Vinkyl, helfrys samt kyl, fläkt i stilrent svart glas och integerad diskmaskin för att bara nämna något. Totalrenoverat badrum i ljusa färgskala med exklusiva materialval såsom takdusch, spotlights, inbyggd tvättmaskin samt skön golvvärme som håller fötterna varma. Här har ni ett inflyttningsklart boende som står redo för er!

Hela lägenheten andas modernitet och komfort. Gott om förvaring i inbyggda garderobslösningar både i hall och sovrum.  Här finns skönt umgänge med en öppen planlösning som skapar rymd och skänker ljus. Taket är sänkt för dimmade spotlights som löper genomgående. Praktisk och snygg köksö med inbyggd vinkyl under. Gott om plats för soffgrupp och favoritmöblerna. Tack vare det höga läget i huset på våning 2 av 3 får man en härlig insynsfri utsikt över grönskan som ramar in de stora fönsterpartierna. Kliv ut på den stora balkongen, här ligger solen i ett härligt sydvästläge vilket innebär sol efter lunch och hela eftermiddagen till sen kväll och en fri utsikt över grönskan från ett insynsskyddat skogsparti.

Här bor ni nära naturen men ändå centralt på en lugn återvändsgata! På bekvämt gångavstånd finns Blackebergs Centrum med ett flertal butiker, välsorterad mataffär, bank, café, frisör, bibliotek, apotek, videobutik och gym. Här har ni även direkt närhet till stora grönområden såsom Grimstaskogen och vackra promenader längs Mälarens vatten. Kanaanbadet och det populära Ängbybadet finns på gångavstånd från lägenheten. Vällingby city finns inom bekvämt avstånd med massor av affärer, shopping och biograf. Utmärkta kommunikationer med T-bana Blackeberg bara några minuters promenad bort.

- Totalrenoverad påkostad lyx - ett helt inflyttningsklart boende där tillträde omgående är möjligt!
- Stor balkong mot grönskande omgivningar i insynsfritt sydvästläge - sol från lunch till sen kväll!
- Ljust läge med en genomgående med öppen planlösning, högt upp i huset
- Påkostat kök med b.l.a. vinkyl, diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa och fullstor kyl samt frys
- Exklusivt badrum i stilrena färger med inbyggd tvättmaskin, takdusch, golvvärme och all tänkbar komfort
- Sänkt tak och infällda spotlights med dimmers till som skapar ett behagligt ljus i hela lägenheten
- Gott om förvaringsutrymmen och walk-in-closet känsla i både hall och sovrum
- Föreningen kommer att byta fönstrena till nya 3-glas fönster under det kommande året
- Stabil förening med egna P-platser och ett fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana vid Blackebergs centrum