BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 12, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 4460
  • 5123
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en ljus trea, med mycket hög standard. Stora panoramafönster och social öppen planlösning ger en lyxig hotellkänsla. Genomgående ny 1-stavsparkett och vitmålade väggar samt unik planlösning som gör att den kan utnyttjas som en minifyra. Solig, insynsskyddad möblerbar balkong. Optimalt läge direkt vid brofästet över till Södermalm och bara 1 minut till Liljeholmstorget. Mycket trevligt område med Boulebar i huset bredvid.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket ligger det ljusa vardagsrummet med stora panoramafönster och dragdörr ut till lägenhetens stora balkong. Här finns det gott om plats för soffgrupp samt tv-möbel och annat möblemang. Naturlig matplats mot hallen. Ljusa väggar och 1-stavsparkett på golv.

KÖK
Socialt, stilrent HTH-kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med barbänk som lämpar sig väl för mingel. Vita köksluckor, svart bänkskiva i laminat och spotlight i tak. Integrerade vitvaror från Siemens; kyl/frys, diskmaskin, micro, spishäll och varmluftsugn.

SOVRUM
Rymligt, rogivande sovrum med god plats för såväl dubbelsäng, sängbord samt förvaringsmöbel. Väldigt bra förvaring i form av 4st garderober med överskåp. Sovrummet har en stor sovalkov som passar perfekt som arbetsrum eller babyrum

SOVRUM 2
Mindre sovrum som passar perfekt som barnrum/arbetsrum, båda sovrummen har ett lugnt läge mot gården.

ENTRÉ
Genom lägenhetens säkerhetsdörr kliver du in i en välkomnande stor hall där du direkt ser lägenhetens panoramafönster och får en överblick över hela lägenheten. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. 

BADRUM 
Precis som resten av lägenheten är badrummet smakfullt inrett. Helkaklat i vitt på väggarna, svart klinker på golvet och spotlights i taket. I badrumsinredningen finner ni: Badkar, upphängd wc, tvättställ med kommod, golvvärme och spegel med belysning. Bra arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2014) under samt förvaring i vitt väggskåp.