BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalsallén 33

  • 2 rum och kök
  • 45.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna lägenhet i toppskick från 2013! Denna yteffektiva tvårummare bjuder på smakfulla materialval i kök och badrum, generöst sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Den trivsamma uteplatsen förlänger umgängesytorna vår-sommar och bjuder på grillkvällar med nära och kära. Uteplatsen vetter mot föreningens lugna innergård.

Vardagsrummet är ljust, trevligt och bjuder in till sociala sammanhang tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för såväl säng som soffa, matgrupp samt mediamöbel. I hallen finner ni gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. 

Runt hörnet finns gym, livsmedelsbutik och flera restauranger. För den shoppingsugna finner du Sickla Köpkvarter i närheten med ett stort utbud av alla tänkbara affärer.

HALL
Väldisponerad hall med ljusa ytskikt och ekparkett. Här finns utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även garderober med gott om förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Intill hallen nås badrummet som rymligt och tidlöst helkaklat i naturliga och harmoniskafärger. Utrustat med dusch, wc, handfat. Utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt förvaringskåp.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns det gott om plats med förvaring genom två garderober.

KÖK/VARDAGSRUM
Köket ligger med en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Köket är stilrent med ljus inredning och fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin och spis. Gott om förvaringsutrymme i skåp och lådor. Vardagsrummet är härligt och ljust tack vare de luftiga och öppna ytorna samt de stora fönsterpartierna. Härifrån nås även den stora uteplatsen.

UTEPLATS MOT INNERGÅRD
Underbar uteplats mot föreningens innergård. Gott om plats för lounge grupp, planteringar och grill. Här kan man njuta av förmiddagssolen.

 

Enligt utdrag ur lägenhetsförteckning är bostaden 1,5 rum och kök. Idag planerad som en 2 rum och kök.