BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Skönviksvägen 234

  • 5 rum och kök
  • 142 kvm
  • 9.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Skönviksvägen 234 och en sagolik 20-talsvilla som disponerar totalt ca 204 kvm (varav ca 142 kvm är boarea). Med en underbar friköpt tomt och stor plan gräsmatta blir du lätt bortskämd och bjuder gärna vänner och bekanta på trevliga grillbjudningar!

Huset har en otroligt bra planlösning och redan genom att ta våra första kliv in i hallen förälskas vi snabbt - de öppna sällskapsytorna, punchverandan samt solen som letar sig in genom de spröjsade fönstren vilka sprider sig likt ett vackert ljusspel. De generösa vardagsrummet välkomnar oss och tack vare fina fönster kan man följa årstidernas växling och alldeles utanför finns en vacker syrenhäck som doftar oslagbart under försommaren. Det underbara köket är varsamt renoverat där moderna kökshjälpmedel samsas med charmiga 20-tals detaljer. Här finns även den öppna spisen som ger rummet extra karaktär. Köket har öppen planlösning mot matplatsen, vilket gör det oerhört lätt trivas! På entréplan finns också en gästtoalett. På övre plan finns 3 sovrum, renoverat badrum med dusch och ett arbetsrum med utgång till en balkong. Oljade trägolv i orginal, vita väggar, spegeldörrar...rummen i huset är som gjorda att gå barfota i.
I källarplan finns det en suverän tvättavdelning samt SPA-avdelning med toalett, handfat och bubbelbad. Det finns även två oinredda rum som idag disponeras som verkstad och förråd samt en oinredd vind om 55kvm.

Inom någon minuts promenad bort har du Sturebys tunnelbanestation, som tar dig in till stan på bara 10 minuter.
Huset ligger även med närhet till den populära förskolan Blå Kullen samt Vivstavarvsparken som lockar under de fina sommardagarna. Här finns en omtyckt plaskdamm samt en utomordentlig lekpark med klätterställningar och gungor. I populära Stureby kan ni leva ett trivsamt familjeliv med citylivet på bekvämt avstånd. Förutom allt detta så erbjuds dessutom ett utmärkt läge med Sturebyskolan i närheten som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse. I närområdet återfinns även Hemskogen med mysiga motionsslingor och promenadstråk. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat.

Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa historiska kvarter och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Närservicen är god med det mesta i närheten. Som du hör finns något för alla. Ta gärna med hela familjen och kom på visning!