BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga/Telefonplan

Tivolivägen 24

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4806
  • 3569
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna väldisponerade, rymliga och insynsskyddade 2:a belägen en kort promenad från Telefonplan.

- Härlig balkong i sydöstläge mot lummig grönska
- Fina ljusmålade ytskikt
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Nyrenoverat kök 2016

Ljus och rymlig hall belägen centralt i lägenheten med förbindelse till samtliga rum. Vitmålade väggar och ekparkett är genomgående i lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter samt avhängningsytor erbjuds.

Fräscht badrum som är stambytt 2006 och dessutom förberett för tvättmaskin. Badrummet är bestående av klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finner ni duschhörna, WC, kommod, spegelskåp samt ett fönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp och bra vädringsmöjligheter.

Välutrustat kök som renoverades 2016. Här finns alla bekvämligheter såsom diskmaskin, kyl/frys, samt spishäll med ugn och kolfilterfläkt. Goda ytor för såväl matlagning som avlastningsytor. Skåpsluckor av ljusare nyans kombinerat med vitt kakel ovan bänk. Matplats invid fönster för 4-6 personer.

Insynsskyddat lugnt sovrum med vitmålade väggar och mysig utsikt ut mot grönskan. Gott om plats för dubbelsäng och övrig önskvärd möblering som kan tänkas. Förvaring i form av 2st inbyggda garderober samt ett härligt ljusinsläpp ifrån fönstret.

Luftigt vardagsrum som präglas av vita väggar och golv i ekparkett. Goda disponeringsalternativ för den fantasifulle. Här finner ni plats för både soffgrupp, matsalsbord (4-6 personer) och tv-möbler. Rikligt med ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. Utgång till balkong i lugnt läge skyddad från insyn i sydöstläge. På den rymliga balkongen finns plats för bord och stolar med en vy ut mot lummig grönska. Generöst med soltimmar.

Mycket goda kommunikationsmöjligheter in till stan med både Telefonplan och Midsommarkransens tunnelbana inom gångavstånd.

Här kommer ni att trivas.